Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
Witajcie,
Mam kaca mordercę, zamiast sobie coś przypomnieć schlalem się znowu z tego żalu
Żal.pl
Z drugiej strony podejrzewam ze komuś zależy na tym bym nic nie pamiętał i miesza wódkę z kroplami gwałtu, podejrzanie piecze mnie pupa,
Bechawiorysto zdradź nam później czy nasz Burmustrz nie został ofirarą gwałtu może mamy do czynienia z Gejowską Mafia albo Gejowską Mafią Nekrofilów.
Kac jak kac ale sahara jaka?
Dzień dobry
Ideał dyskusji sięgnął bruku ze skandalem obyczajowym w tle... Śpicie pijani,a niegodziwcy knują. Komu tak przeszkadzała hodowla świni miejskiej i baniak bigosu na zakąskę? Że nie wspomnę o okowitej... Nie gryzie się ręki, która cię karmi...
Padam na pysk po robo, jedyne pocieszenie to mocny magisterski full pod ten upalny dzień
Pić samemu nie wypada, lepiej podejść do sąsiada.
Ogrodnik napisał/a:Hsgycjka km dkalaibbnl lslijbd kmsmsnsnsnaahzgt j
Myhhhhhhsjwbb bsjjdkmc chbaaaaa snbfiieeee najbbnaaaalyyymmPowiedział, co wiedział, brawo... A może nie wszystko i ktoś zasłania pijaństwem swoją prawdziwą wiedzę operacyjną?
Myślałem,że nic mnie już tu nie zdziwi,a jednakBehawiorysta napisał/a:To nie zawodowi mordercy.. Zadali ciosy nożem do masła..
To już mamy jakieś poszlaki, urodzeni mordercy, co lubią masło na śniadanie i zmarnowali beczkę wspaniałej okowity...
Fajno, że głosowanie przełożone. Co poniektórzy siedzita cicho, jako te myszki pod miotłą...
Skąd pewność, że był to nóż akurat do masła ? Hmm? kolega musi się udać do tancerza może mu się język rozwiąże po alkoholu i powie coś więcej ??
Dzisiaj glosowanie poszlaki sa rozne ale trzeba brac uwage fakt ze mafia miesza i probuje nas zwiesc rzucajac podejrzenia i blednie oskażac miastowych. Pamietajmy o tym! Dzisiaj wazny dzien i mamy wplyw na glosowanie. Miastowi miejmy sie na bacznosci.
Witajcie.
Przepraszam że brak aktywności.
Mam ostatnio młyn w pracy.
Dodatkowo śmierć burmistrza, dalej nie mogę się z tym pogodzić.
Mam nadzieję że szybko uda nam się złapać tych morderców.
Oby te mendy zostały złapane, karabin szykuje, dziś po poligonie przejdę do akcji, uważajcie!
Wiadomość dodana po 45 min 31 s:
Dobra wiara budzcie się do życia, barman lej dziś ostro na magistra!
Atak zmasowany na niego bo nas dzis 2 miastowych odstrzelą,
Magister strzeż się mamy Cie na oku, info sprawdzone to nie kłam bo to nie po po bożemu!
Ciężko mi będzie dziś zagłosować na kogokolwie… poszlak jest zbyt wiele. Mafia zbyt dobrze się kamufluje ?
Kurcze nie wiem co robić? Ma ktoś jeszcze jakieś pomysły poza Sierżantem, bo póki co zostaje mi ufać tylko jemu.
Oo widze ciezkie oskarzenie padlo na Magistra i zero reakcji z jego strony…. Hmmm czyzby sie juz poddal walkowerem??
Sierżancie widze ze na strazy porzadku stoisz tylko jak zaufać Ci jak podobnie do ogrodnika chlaliscie po krzakach gdy ktos do beczki burmistrza pakował....?
Ja mam sprawdzone info tyle Ci mogę powiedzieć ale kto odciąga uwagę od magistra też będzie na cenzurowanym, to nie jest pomysl to sprawdzona informacja
Co wam powiem to wam powiem ale nie przekonuje mnie sierzant wydaje mi sie ze jest zbyt pewny siebie . Gdyby pilnowal porzadku to niedoszloby do tego balaganu. No coz czy teraz ja jestem podejzany.. nie zwiedziecie sie agresor atakuje, wiilk w owczej skorze.
Człeku mam sprawdzone info nie kumasz?? Tu nie ma co przekonywać to jest fakt.
Tatarata bajki opowiadasz chcesz nas zwieść co moze zaraz powiesz ze jestes detektywem , slabo rozegrane zdradzac sie tak szybko .
Ryzykuje wiem ze mnie mafia pewnie zabije ale choc jeden z mafi wyleci, dobre i to..
Czy macie problem z serwerem?
Wiadomość dodana po 04 min 22 s:
Sorry za moja wiadomość, poprzednia wcale się nie dodała,
Napisałem tam ze, kończę z piciem narazie bo wątroba mi wysiada, jak złapiemy mafie to zabalujemy przez tydzień, bimberek już się destyluje.
Ciężko dzisiaj komukolwiek zaufać, jedna osoba z tej potyczki zapewne jest w mafii ja jednak dzisiaj ostrożniej oddam mój głos. Pozdrawiam wszystkich. Idę żywopłot przyciąć
Tak rowniez mialam problem czasowy z zalogowaniem sie i wejsciem na forum…
Niebardzo się dziś udzielam, bo miałem pracowity dzień. Niestety nie wszystkie zawody mają wolne weekendy i mogą się upijać jak niektórzy... Niemiła niespodzianka ten atak na mnie,ale nic mnie już tu nie zaskoczy. Widać mafia gra va banque od 1 dnia...
Krótka piłka: to moja szósta edycja po wznowieniu, ZAWSZE dawałem z siebie wszystko dla miasta,mimo że często mnie za to spotykały nieprzyjemności i NIGDY was nie zawiodłem. SIERŻANT KRĘTACZ już nie raz NAS wykiwał jako pomocnik MURARZA i trenerka owadów i teraz chce to powtórzyć!
Jak chcecie mieć pewność,że dziś odpadnie mafia, Głosujecie na SIERŻANTA - to nasza jedyna szansa ich zaskoczyć!!!
Za chwilę głosowanie trzeba podjąć dobra decyzję ?
Wiadomość dodana po 01 min 07 s:
Pracowałem cały dzień jestem zmęczony dziś dobry balet wleciał oby więcej takich
Moja funkcja w mieście jest na tyle ważna że wiem co pisze, magister w mafii mam potwierdzenie, nic tu więcej nie mogę dodać tyle ze to sprawdzona informacja
Glosuje na MAGISTRA jego tlumaczenie jest dalekie od prawdy….
Trochę mnie nie bylo nie przez kaca tylko absorbująca praca…
Pozostaje zaufać Sierżantowi.
Jak kłamie to wie, że straci w oczach wszystkich.
Wiadomość dodana po 05 min 12 s:
Już nie jestem niczego pewny…
Księdzu pomódl się teraz za mnie bo mnie zamordują.
Juz wiesz ze mialam racje i magister byl w mafii...
Podgląd posta
Przepraszam za pomyłkę . To przez te upały. Przy remisie najpierw dogrywka.
Wyniki po dogrywce:
Magister -5 głosów Ogrodnik, Praczka, Sierżant sztabowy, Terrorystka, Urbanista)
Sierżant sztabowy- 5 głosy ( Behawiorysta, Dawca nasienia, Kaskader, Magister, Tancerz )
Teraz czas na decyzję mafi
Mord mafii do 22.42. Do tego czasu Ksiądz ( o ile żyje ) wysyła mi za kogo się modli.
W GRZE POZOSTAJĄ:
OGRODNIK
DAWCA NASIENIA
URBANISTA
BEHAWIORYSTA
SIERŻANT SZTABOWY
TERRORYSTKA
TANCERZ
PRACZKA
KASKADER
MAGISTER
MORD MAFII DZIŚ O 22.42
Wiadomość dodana po 01 min 36 s:
Zaraz dodam kto odpada bo mafia decyduje do 22.36 a później mord o 22.42
Wiadomość dodana po 54 min 38 s:
Życie nie wybiera.
Dowódca wysłał sierżanta sztabowego na misję do Iranu a ten już pierwszego dnia trafił na minę.
Sierżant sztabowy był członkiem miasta przysługuje mu na pisanie testamentu do następnego głosowania.
Mord mafi o 23.08
Przepraszam za to przekładanie, ale system w którym żyje nie pozwoliły do końca ani być sobą.
Mistrz gry
Strony: Poprzednia 1 2 3 Następna
[ Wygenerowano w 0.044 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.09 MB (Maksimum: 1.34 MB) ]