Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
Tak sie bawi mafiaaaa !!! Brawo brawo ! Nasz sukces ! Pieknie zaufaliscie Rezyserowi!
Wiadomość dodana po 14 min 30 s:
kowal zdradzil sie tym postem o Malarzu gwarantujac ze jest miastowym, dlatego poszedl na mord aby nie mogl juz nikogo wiecej sprawdzic. i udalo sie dobrze wyczulismy Detektywa!
nie kazdy anagazujacy sie w gre jest Miastowym!
hura my dzisiaj balujemy!
Ostatnio edytowany przez Celebrytka (2022-09-13 12:54:13)
Szkoda że moi bracia i siostry z miasta podejrzewali mnie o bycie w mafii, chyba za to ze się mało udzielałam ale miałam pełne ręce roboty..
niestety mafia była sprytniejsza
Smutny dzień, ale gratki dla mafii, przechytrzyli nas zasłużenie
Jakby sędzia się wczoraj ujawnił,to byśmy wygrali,ale nie,musiał grać jak mafia... Wszystko pasowało do układanki, że ratownik jest trzeci i to uśpiło czujność, nie pierwszy raz... Detektyw mimo dobrych chęci też się nie popisał - za długi język i głosowanie na siebie z tak ważną rolą...
Reżyser tak za wiele nie wnosił do gry,lecz pojechał na kredycie zaufania, zasługach i znajomości.
Dziś małpka będzie miała gorzki smak, jak nasz los.
Mimo wyniku, fajna edycja. Jestem żądny rewanżu...
Ostatnio edytowany przez Dziennikarz (2022-09-13 13:24:07)
Rozgrywka ciekawa chociaż krótka, ujawniłem niejako burzliwe wiadomości o rzekomym detektywie, jednak zrobiłem to tylko dlatego, że był niespodziewany remis w głosowaniu i czułem oddech, że padnie na mnie, więc zaryzykowałem i rzuciłem w eter wiadomość o informacji od detektywa. To był błąd, jednak pomógł w urozmaiceniu rozgrywki i poruszeniu niektórych w aktywności. Jednak co do aktywności to Malarz, kimkolwiek jest nie wykazał się żadnym zainteresowaniem grą. Pomimo moich 3 wiadomości prywatnych do niego na żadną z nich nie odpisał a jeszcze na testament mój zareagował, że mi nie wolno ufać, mimo iż byłem już martwy i twierdziłem, że ma on czystą kartę... Ludzie grając w to zapominają, że bycie miastowym to właśnie = większa aktywności, mafia zaś nie musi nic się starać nawet, wie wszystko i czeka na nasze błędy, może co prawda zainicjować sama rozmowy prywatne próbując wnieść więcej szumu i zagadek w rozgrywce, ale to jednak mieszczanie powinni więcej ze sobą współpracować a bynajmniej wypisywać od jednego do drugiego, bo wiadomość dzienna, cześć, mafiozo przyznaj się, na kogo dzisiaj głosujecie? co mamy robić? jesteśmy w kiepskiej sytuacji, całkowicie nic nie wnoszą do rozgrywki, to powinien być zaledwie wstęp do dalszego śledztwa. Jak już brać udział w grze, to powinno się iść w to aż trafi się na ścianę, a nie samemu tworzyć sztuczne ściany i kłody milczenia.
Gratulacje dla mafii! Biorę winę na siebie. Upijając niewinnego Dziennikarza w poczuciu winy z powodu zmarnowania mocy, chciałam coś naprawić opierając się głównie na zawodnej intuicji. Napisałam Kowalowi, Reżyserowi i Grzybiarzowi i stworzyliśmy antymafię ( razem z mafia w postaci Reżysera). Celebrytka wydała nam się pewniakiem. Pozostałymi podejrzanymi w drodze selekcji Rolnik, Malarz i Ratownik. Poźniej po mordzie Malarza i odpadnięciu w głosowaniu Rolnika wydawało się wszystko jasne. Dalej popełniamy błędy ze starych edycji…
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 5
[ Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 628.52 kB (Maksimum: 712.31 kB) ]