Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Żal jak zwykle po miastowym, po glosowaniu nie wiele widać oby dziś mój taniec zauroczył mafie..
Bo żywot w naszym mieście niepewny
No coz to juz tradycja ze odpada miastowy. Szkoda ze tak krotko grala masazystka bo udzielala sie. Nie wiem czemu nagle na mnie takie dwa glosy.. albo to jakas zmowa lub przypadek.. eh żal.. jestem miastowa! Dziwne ze milczki postow nie dodali ale zagloswac to dali rade…
Licze ze barman wykaze sie rozsadkiem i dobrze upije kogos z mafii!
Gracz
No niech się drinki i piwko leją dziś strumieniami oby w dobrą stronę.
Nie wiem czemu nagle na mnie takie dwa glosy.. albo to jakas zmowa lub przypadek.. eh żal.. jestem miastowa!
Z mojej strony przypadek. Ja też Grajku miastowa
Dyrektorze, my tu na osiedlu wszyscy miastowi z maturą Chyba,że ktoś nie ma,to niech się przyzna. A dyskusja aż furcy...
Doszły mnie słuchy, że tu nawet magistry
Intrygujący wielcy nieobecni. Jak odpadną, którą stronę osłabią…?
A Tester chyba znowu najadł się karmy.
Oby Ksiądz i Barman nie zaspali.
Detektywie jeśli przeżyjesz mord, zachęcam do sprawdzenie mnie i współpracy.
Chyba, że masz jakiegoś podejrzanego na oku.
Ale wyszła ślepa kicha z tym, że osoba z miasta odpadła, zostaliśmy wymanewrowani. Musimy zacząć tropić zwierzynę!
Witajcie!
Dziwny zbieg okoliczności! Zamordowano Panią Burmistrz a mnie z powodu braku prądu stanął trolejbus!
Straszne rzeczy się dzieją u nas w miasteczku.
Bardzo mi przykro ze się nie udzielałem ale Już jestem cały zwarty i gotowy do pomocy w wytropieniu mafii.
Ostatnio edytowany przez Kierowca trolejbusa (2022-09-26 19:37:51)
A widziałeś gdzieś tam na trasie zaginioną Tancerkę , Kierowco?
Przykro, że wypadają miastowi.Tak już bywa. Jak jedni wygrywają to drudzy przegrywają.
Witam serdecznie, znów mnie nie było cały dzień, tak to jest jak ma się słaby żołądek, chyba muszę pomyśleć nad zmianą pracy, wykończę się przez te karmy
Szczerze to myślałam ze masażystka jest w mafii,przepraszam ze oddałam na nią głos..
Wiadomość dodana po 02 min 24 s:
Wiec teraz nie podejmuje sama decyzji, podpowiedzcie proszę na kogo zagłosować w następnym losowaniu
Niektorzy nawet nie dotarli … a tu wazne chwile…
Gracz
Olaboga, gdzie ta tancerka droga?
Listonosz dobrze prawi, ktoś wygra, żeby ktoś mógł przegrać i odwrotnie.
Pani testerka chyba zrobiła losowanie, ale doceniam chęci współpracy. Każda dobra dusza na wagę złota.
Witam, pragnę poinformować iż Tancerka romantyczna zrezygnowała z rozgrywki.
Mistrz gry
Szkoda.
Pewnie była miastową, bo z Mafii się tak łatwo nie odchodzi, jak już to na wieczny spoczynek.
Gra toczy się dalej.
Pewnie była miastową, bo z Mafii się tak łatwo nie odchodzi, jak już to na wieczny spoczynek.
Gra toczy się dalej.
Też tak myślę. Pewnie była poczciwą mieszkanką. Zakochała się romantycznie i wyjechała za swoim wybrankiem. I tańczy tylko dla niego.
Dyrektor do spraw szczęścia, masz racje zakochała się w bracie od Świętej Pamięci Pani Burmistrz, zamówił ją żeby jakoś tą żałobę przeżyć.. to moja dobra koleżanka z miasta.
Też tak myślę. Pewnie była poczciwą mieszkanką. Zakochała się romantycznie i wyjechała za swoim wybrankiem. I tańczy tylko dla niego.
Piękne słowa tu padają, małe to pocieszenie na ten sabotaż tancerki, ale zawsze coś...
Dzisiaj jak nigdy miałem dużo korespondencji.Spieszylem się, żeby jeszcze przed zachodem słońca wszystkim adresatom dostarczyć. Ale już wróciłem. Teraz na spokojnie mogę się skupić nad tym co słyszałem. Muszę wam miastowi przekazać, że kilka razy słyszałem słowa ,,Trzej Amigos,,. Pomyślałem gruba zwierzyna w mieście. Oj, będzie się działo.
Czyli jeszcze mafia nie zdążyła wykonać swojego ruchu przeciwko nam a tu już zabrakło dwóch głosów by wskórać coś z tą przeklętą mafią...
Gorące info prosto od Wujka Kamila z mordu.
Dziś ponownie wyemitowano odcinek ,, kuchennych rewolucji,, w roli z mięsnym jeżem.
Dyrektor ds. Szczęścia brała udział w tym odcinku i była jego główną bohaterką. W trakcie przyrządzania Mięsnego jeża(czyt. Mięsny jeż, mięsny jeż ty go zjesz, Ty go zjesz) wbijając wykałaczki, mafioz który był przebrany za kelnera popchnął Dyrektora który upadł na blat gdzie był już gotowy mięsny jeż. Lekarze już są na miejscu i walczą o jej życie.
Natomiast w dzisiaj odcinku trudne sprawy, wybuchała afera, listonosz przyniósł rentę liczył dwa razy, ale się nie pomylił. Wychodząc z bloku wściekły bezdomny zaczaił się na niego i właśnie listonosz walczy o życie, policja jest na miejscu ale bezdomny nie daje za wygraną, bezdomny okazał się być członkiem mafii.
Mistrz gry
To tancerka romantyczna zrezygnowała dzisiaj z rozgrywki.Czyzby stała się smacznym kaskiem dla mafii jak ślepej kurze ziarno.
Czyli co się zadziało?
Leżymy i kwiczymy. Ryzyko się nie opłaciło, ale chcieliśmy dobrze Myślę,że zbawiciel już wie, co trzeba zrobić. Dyrektora reanimować jak najszybciej i zjednoczyć się,póki czas.
Czyli co się zadziało?
Mafia użyła podwójnej mocy
Mistrz gry
[ Wygenerowano w 0.029 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.1 MB (Maksimum: 1.34 MB) ]