Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Good idea z podwójnym głosem, duże prawdodobiensrwo trafienia miastowego. Tylko kto ten głos dostanie. ?
Koszykarz cieszy się, że odpadnie miastowy
Czemu ktoś z miasta miałby sie komunikować ma pw?
żeby ich wziąć z zaskoczenia i wygrać
Bo mi nie wierzyłaś sprzątaczko!
Jak większość zagłosuje na jedną osobę to jeden głos więcej nie zrobi różnicy koszykarzu
No happy tylko uwagę zwracam ze trzeba dobrze wytypować. Tak jak Ball do kosza
jak nie bedzie zadnego dobrego pomysłu to mozna wytypowac tego co sie najmniej udziela
Good idea
A co na to reszta czyżby nie przejmowała się ze zginą wkrótce?
nie wiem czy jest sens na tym etapie robić nagonkę na 1 personę, jak nie ma pewnego kandydata. z 2 strony, jak się głosy rozejdą, to może zadecydować przypadek, jak drzewiej bywało. z 3 strony, jak napiszemy wcześniej swoje typy, to mafii będzie łatwiej rozdzielić swoje głosy.
Miastowi miejmy się na baczności.Mafia już w pierwszych postach z buta idzie na całego.Niezle się bawi, drinki trunki małpki koks.Sposrud Mafii wyjawia się po cichu detektyw, który prowadzi dobra grę jak na początek.Uderza że wszystkich stron w kazdy zaciszny kat.
na kogos trzeba zrobic nagonke gorzelniku bo tak jak sam powiedziałeś inaczej zdecyduje przypadek
Wiadomość dodana po 01 min:
a jak zdecyduje przypadek to niczego sie nie dowiemy sensownego
na kogos trzeba zrobic nagonke gorzelniku bo tak jak sam powiedziałeś inaczej zdecyduje przypadek
jakieś sensowne propozycje? 4-6 cichaczy i kilku mieszkańców wypisuje trelemorele. Ja mam 1 typ na tą chwilę, lecz to tylko przeczucia wg. postów.
jest ktoś kto zadnego postu nie napisał? da sie to jakos sprawdzić szybko? nowy na tej stronie jestem i nie ogarniam do konca technikali
Każdy się odezwał. Programista, Statystka i Nauczycielka przyrody mają po 1 poście.
Hejka
Muszę się wam czymś pochwalić
grałam u boku Leonardo Di Caprio.. w sensie siedzialam na chodniku jako bezdomna a on przechodził obok uchhhh co za przeżycie
wracając do miasteczka to widzę ze duzo sie dzieje
Qurius opcja . Myślę że warto spróbować together bo w kupie siła. Nie panikujcie , wielu z was zginie ale to strata na która jestem gotowy.
XD
Good idea z podwójnym głosem, duże prawdodobiensrwo trafienia miastowego. Tylko kto ten głos dostanie. ?
Coś w tym jest, ale nie musi tak być.
W pierwszym głosowaniu głosy są często rozbite na wielu Graczy,
i taki głos sędziowski użyty niechcący na miastowego może być gwoździem do trumny.
Jeśli teraz Mikołaj go nie użyje to wyjdzie na kłamcę w oczach większości. No więc niech go dobrze użyje. Zakładając, że jest Sędzią to Detektyw mógłby napisać mu PW kim jest i kogo sprawdził. Jeśli odkrył członka mafii to 3 glosy ( Detektyw i 2x Sędzia ) plus może jakiś przypadkowy mogą wystarczyć, by wyrzucić członka mafii. A jeśli Detektyw sprawdził miastowego to Sędzia przynajmniej nie zagłosuje na Detektywa i 1 z miastowych. Zawsze coś.
Bardzo mi przykro ze śmierci burmistrza ale mam swoje sprawy, film sam się nie nagra a takich jak ja to ze świecą szukać
Wiadomość dodana po 04 min 32 s:
Stewardessa dobrze prawi..
to mozemy wywalic statystke bo takie generyczne wiadomosci juz mnie zaczynają denerwować xd jakby je AI generowało.
btw czekam na wiadomosc od detektywa
Bardzo mi przykro ze śmierci burmistrza ale mam swoje sprawy, film sam się nie nagra a takich jak ja to ze świecą szukać
Doceniamy, że zaszczyciłaś nas na chwilę swoją obecnością
Gorzelniku polej coś naszej gwieździe, najsłynniejszej z Suchej Psiny.
Jakiegoś światowego drinka najlepiej.
Zakładając, że jest Sędzią to Detektyw mógłby napisać mu PW kim jest i kogo sprawdził. Jeśli odkrył członka mafii to 3 glosy ( Detektyw i 2x Sędzia ) plus może jakiś przypadkowy mogą wystarczyć, by wyrzucić członka mafii. A jeśli Detektyw sprawdził miastowego to Sędzia przynajmniej nie zagłosuje na Detektywa i 1 z miastowych. Zawsze coś.
tylko wtedy Det by się wystawił na odstrzał...
Gorzelniku polej coś naszej gwieździe, najsłynniejszej z Suchej Psiny.
Jakiegoś światowego drinka najlepiej.
może bloody mary albo mimosa?
to mój aktualny power ranking (ilość gwiazdek oznacza szansę na udział w mafii na tą chwilę):
ANIMATOR KULTURY **
KOSZYKARZ ***
MIKOŁAJ *
NAUCZYCIELKA PRZYRODY *****
PILOT *****
PROGRAMISTA *****
STATYSTKA *****
STEWARDESSA *
SPRZĄTACZKA ***
TESTER ŁÓŻEK *****
nie sugerujcie się +do głosowania wiele może się wydarzyć...
jesli do mnie na priv napisze to tylko ja bede wiedział kim jest, na forum nie musze tego podawac, a dzieki temu bede mogł wyznaczyc lepiej na kogo głosowac, wtedy wy musicie mi tylko zaufac
tylko to będzie widać w wynikach głosowania (chyba, że przypadkiem więcej osób zagłosuje tak samo). generalnie jak Det. się za wcześnie ujawnia, to nie wychodzi rozgrywce na dobre.
tylko to będzie widać w wynikach głosowania (chyba, że przypadkiem więcej osób zagłosuje tak samo). generalnie jak Det. się za wcześnie ujawnia, to nie wychodzi rozgrywce na dobre.
Jeśli Detektyw odkrył kogoś z mafii to faktycznie jak przekaże to Mikołajowi to Mikołaj to ogłosi bez ujawniania kim Detektyw jest. Wtedy więcej miastowych zagłosuje razem z nimi.
jak uda mu sie dowiedziec kto jest z mafii to wale to na forum i wszyscy na tą osobe zagłosują wiec sie nie zdradzi, a jak nie trafi na mafie to jakos to rozkminimy co z tym zrobic
Jeśli Detektyw odkrył kogoś z mafii to faktycznie jak przekaże to Mikołajowi to Mikołaj to ogłosi bez ujawniania kim Detektyw jest. Wtedy więcej miastowych zagłosuje razem z nimi.
musiałby trafić mafię w 1 sprawdzeniu, niby takie cuda się zdarzały...
ew. Det. by napisał na forum w sposób zawoalowany swoje pewne info, o ile już kogoś sprawdził (coś jak z tą "elektryczną packą" z 1 edycji po wznowieniu, to by był dobry ruch). niby mogliby się połapać, zależy kto tam w tej trójce jest, lecz no risk, no fun...
ja swój typ tak podałem w poprzednich wiadomościach
Elektryczna packa i trzy celne sprawdzenia Detektywa. To była edycja.
Jak Detektyw napisze w sposób zawoalowany, jest szansa, że miastowi nie odróżnią tego od innych oskarżeń między mieszkańcami za to mafia wyłapie zapewne
Ja tam bym poszła do Sędziego.
Jak Detektyw napisze w sposób zawoalowany, jest szansa, że miastowi nie odróżnią tego od innych oskarżeń między mieszkańcami za to mafia wyłapie zapewne
no zależy kto tam jest w tej kryjówce i na ile ogarnięty skład... i nie musi to być oskarżenie (jak sprawdził miastowego).
Sędziego pewnego nie mamy, a historia uczy, żeby komuś nie ufać, jak się go nie sprawdzi. Tu bywają rzeczy irracjonalne, które się fizjologom nie śniły...
macie pewnego sedziego, jak nie zrobie dwóch głosów od razu to bedzie wiadomo ze kłamie i nie mozna mi ufac, a tego nie chce
[ Wygenerowano w 0.031 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.18 MB (Maksimum: 1.44 MB) ]