Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Dzięki za drinka, taki mocny był że dopiero wstałam
Przed wysokim Sądem dziś rozstrzygną sie losy pilota . Czy winny ma coś na swoją obronę?
Przed wysokim Sądem dziś rozstrzygną sie losy pilota. Czy winny ma coś na swoją obronę?
chyba nie winny, lecz podejrzany. nawet aktu oskarżenia mu nie odczytaliście...
ja stawiam na osoby, co nic nie wnoszą i nabijają sobie posty, choć oczekiwałbym od nich więcej, sądząc po ich doświadczeniu. zakładam, że mają coś na sumieniu. od wczoraj nic się nie wydarzyło, moje top trio bez zmian.
Wybaczcie moja nieobecność, postaram się bardziej angażować w gre.
No cóż, wychodzi na to że Detektyw śpi lub sprawdził miastowego. Nie wiem co robić.
Jeśli tak jest to chyba musimy przy pierwszym głosowaniu polegać na intuicji…
Wiadomość dodana po 01 min 58 s:
Pisząc swoje typy trochę pomagamy mafii skoro nikt nie ma nic pewnego na sto procent.
Najznamienitszych sądzie o to posądza sie Pilota o morderstwo pierwszego stopnia w celu uzyskania korzyści finansowych w postaci zasiłku dla bezrobotnych .
Niniejszym zarzuca się wykonanie nielegalnego czarterowego lotu nocnego NIEZAREJESTROWANEGO. Czy oskarżony dopuścił czynu? Co na to ława przysięgłych. Czy podejrzany ma coś do dodania?
Można dużo wywnioskować już z Tych postów, co niektórzy chyba są zbyt pewni tego co piszą i rzucają oskarżeniami na prawo i lewo.
Oby i intuicja nas nie zawiodła Sprzątaczko.
jak macie jakieś rozsądne przemyślenia, to ostatni dzwonek, żeby się podzielić z mieszkańcami...
Tester łóżek, Statystka i Pilot moje top 3.
poki nie bedzie lepszego pomysłu to proponuje zeby wszyscy głosowali na pilota
Wychodzi na to że nie ma protestów. Dziwne . Miejmy nadzieję że słusznie czynimy, Moze Mafia tylko czeka aż odpadnie niewinny czlowiek
Obyśmy się nie mylili,,
WYNIKI GŁOSOWANIA:
PILOT- 5 głosów (Koszykarz, Mikołaj 2x-podwojny głos Sędziego, Stewardessa, Tester Łóżek)
TESTER ŁÓŻEK- 3 głosy (Gorzelnik, Pilot, Programista)
GORZELNIK- 1 głos (Nauczycielka Przyrody)
MIKOŁAJ- 1 głos (Animator kultury)
NAUCZYCIELKA PRZYRODY- 1 głos (Statystka)
KOSZYKARZ- 1 głos (Sprzątaczka)
Z gry odpada PILOT, był on członkiem MAFII ! GRATULUJE!
Dziękujemy za grę przysługuje napisanie testamentu najpóźniej do Mordu Mafii.
Upomnienie otrzymują:
PROGRAMISTA- brak postów (drugie upomnienie)
SPRZĄTACZKA- brak postów
STATYSTKA-brak postów
Mord mafii jutro do godziny 21.00
Do tego czasu KSIĄDZ (o ile żyje) wysyła mi za kogo się modli.
Każdego obowiązują 2 posty do mordu mafii.
W grze pozostają:
ANIMATOR KULTURY
GORZELNIK
KOSZYKARZ
MIKOŁAJ
NAUCZYCIELKA PRZYRODY
PROGRAMISTA
STATYSTKA
STEWARDESSA
SPRZĄTACZKA
TESTER ŁÓŻEK
Gdy nauka odkrywa odciski palców - zbrodniarze zakładają rękawiczki...
Strzał w dziesiątkę!
Brawooo my
Nie często to się zdarza, że uda się ustrzelić członka mafii w pierwszym głosowaniu.
Czyli w następnym głosowaniu animatora kultury linczujemy?
brawo mieszkańcy
Sprawiedliwy wyrok zapadł jak i zapadnie mi w pamięci głos Sprzątaczka
Która to głosowała na mnie mimo że założyłem za nią na flowery.. Mikołaj się spisał ! Ktoś jeszcze ma wątpliwości co do naszej uczciwości ? XD
Wiadomość dodana po 02 min 30 s:
Jako jedyny przeciwstawił się władzy , czarno rysuje się przyszłość Animatora chyba że wykreuje dobrą linię obrony
Brawo dla nas
Pilot głosował na testera łóżek co świadczyć może o domniemaniu niewinności .
Pilot głosował na testera łóżek co świadczyć może o domniemaniu niewinności .
jest taka możliwość. albo się dogadali i tester gra dobrego miastowego, głosując na kolegę
a Stewarsessa lata z Pilotem i mogła od razu mówić, że zaciukał burmistrza...
a Stewarsessa lata z Pilotem i mogła od razu mówić, że zaciukał burmistrza...
Latamy innymi liniami i ja juz fajrant do końca miesiąca. Pytałam publicznie czy co widział.
Zero odzewu.
Czekam az sie w końcu detektyw mi ujawni
Czekam az sie w końcu detektyw mi ujawni
wypadałoby zawiązać współpracę. Tester i Statystka są pierwsi do prześwietlenia imo.
ciekawi mnie trochę czym naszej oszczędnej w słowach profesorce podpadłem.
Jest dobrze. I nawet nie bywało lepiej. Skoro odpadł Mafiozo to jest gdzieś Ksiądz i Barman.
Także może nie dostanie nam się jutro po dupie. Głos na Pilota był jawny więc zapewne ktoś z mafii się podpiął.
Brawo mieszkańcy jestem pełna podziwu ze odkryliscie mafioze w pierwszym głosowaniu
Dzień dobry, aż miło się budzić wiedząc że pozbyliśmy się członka mafii. Mam nadzieję że ksiądz nie zapomni dziś o modlitwie, jak to za zwyczaj bywało i wykona dobrą robotę. Miłego dnia wszystkim życzę.
[ Wygenerowano w 0.083 sekund, wykonano 53 zapytań - Pamięć użyta: 1.1 MB (Maksimum: 1.34 MB) ]