Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Chyba nie tylko mafia nie wie kto został upity
Drogi Barmanie jeśli powiesz Mikołajowi kogo upiłeś
to pomoże nam wszystkim. Zakladajac ze mafiozow zostalo dwoch
to barman ma pewnosc kim jest jeden a detektyw moglby sprawdzic
druga osobe nie marnujac sprawdzenia na ta sama.
Barman chyba świętował sukces i sam się upil
pobudka
Ja dołączam się do prośby stweardesy niech wtajemniczony podzieli się komu polał to będziemy mieli jasność co do dzisiejszego głosowania. A waham się między dwoma więc ułatwi wybór.
Szkoda czasu pracy dużo uciekam dalej sprzątać moją miotelka.
Dzień dobry, odkąd wiem że nie ma jednego mafioza, sypiam lepiej, dziękuję że pytacie. Dzisiaj głosowanie a tutaj nie ma żadnych konkretów. Ja już swoje typy mam.
Jak tak dalej pójdzie to zagłosujemy przez przypadek na Barmana…
A tego byśmy nie chcieli.
Barman już powinien się ujawnić żeby pozostać bezpiecznym. Szkoda żeby miastowe odpadał w drugim głosowaniu
ja to myślę, że barman i det. cenią swe życie i nie chcą się publicznie wystawić na odstrzał i przy okazji spłoszyć mafii. wszyscy czekają na gotowe i nie czytają forum, a tam już dużo info jest podane na tacy. warto czytać między wierszami.
det., ks. i barmana zapraszam na pw. czasem warto komuś zaufać
na miejscu det. sprawdziłbym Statystkę albo Sprzątaczkę. stawiam, że to jedna z nich. Statystka może dziś wylecieć za brak aktywności, warto ją obserwować.
mój główny podejrzany na dziś pozostaje bez zmian. skromny, sympatyczny, lecz nieszczery... tylko by się wylegiwał na wersalce
Jeden z mafii się upił że aż się pod stołem znalazł.Drugi zostawił wszystko i się zmył cichaczem.Wszystko przemawia, że jednak też się spił tylko później dokończył.Wiec pytanie czy mafiozi wspólnie pili.Jak to mówią,,reka rękę myje.... Drogi barmanie większość miastowych cie prosi odezwij się.
Dzień dobry, odkąd wiem że nie ma jednego mafioza, sypiam lepiej, dziękuję że pytacie. Dzisiaj głosowanie a tutaj nie ma żadnych konkretów. Ja już swoje typy mam.
podziel się, kogo podejrzewasz drogi kolego? może połączymy siły
Swoich typów nie udostępnienie publicznie mogło by to pomóc mafii, jeżeli jestem w błędzie.
Swoich typów nie udostępnienie publicznie mogło by to pomóc mafii, jeżeli jestem w błędzie.
i wszystko jasne. mam nadzieję że wersalka wygodna po wczorajszym
Nie chcę się powtarzać. Możemy dziś na sto procent wyeliminować członka mafii.
Barman zostanie dalej anonimowy jesli przekaże Mikołajowi kogo upił.
Inaczej odpadnie w linczu ktos przypadkowy a moze to być Barman, Ksiądz czy Detektyw
Także Barmanie wszystko w Twoich rękach
Liczymy na Ciebie
Tester łóżek napisał/a:Swoich typów nie udostępnienie publicznie mogło by to pomóc mafii, jeżeli jestem w błędzie.
i wszystko jasne. mam nadzieję że wersalka wygodna po wczorajszym
Wygodna no tyle dość by się wyspać. I co może chcesz teraz powiedzieć że jesteś barmanem....
Mam nadzieję że ktoś wkońcu posłucha Stewardessy i napisze do mikołaja. Zawsze to jakiś trop na kogo głosować
Ostatnio edytowany przez Tester łóżek (2023-02-25 15:48:30)
nie trzeba być barmanem, żeby wiedzieć co w wersalce piszczy... już pierwszy post Cię zdradził.
W takim razie co sugerujesz?
Witam witam i zdrowie pytam. Ledwie człowiek wstaje a tu takie info.
Ja dziś uciekam do spania taka praca.
mafijny klasyk, parafrazując: "trelemorele, ile tu się dzieje... burmistrz nie żyje? a to szkoda... musimy się zjednoczyć, a ja już uciekam spać..."
+tylko mafiozo mógłby spać spokojnie na wersalce po zaciukaniu naszego poczciwego burmistrza
Hmmm czyżbyś miał jakieś powiązania z mafią? Że tak próbujesz mnie zlinczować w biały dzień? Oj nie ładnie. Niestety ale muszę Cię przeprosić, bo uciekam dziś testować tę wersalkę o której tak często wspominasz. Smaczniej kawusi
moim zdaniem, to są same racjonalne argumenty... danke, po drinkach kawka jak marzenie.
Już raz wygraliśmy i znów możemy Wygrać. Pamiętajcie racja jest po naszej stronie. Nasza racja jest racją najnajszą i trzymam Fingery za sukces i wyeliminowania członka mafii . Testerze łóżek czy mam przeczytać akt oskarżenia? Czy powiesz nam prawdę nim będzie za późno i zginie niewinna osoba.
Tyle się wydarzyło pod moją nieobecność…
Wiadomość dodana po 01 min 51 s:
Ciężko mi coś napisać, doradzić bo przez dwa dni się nie udzielałam
Wiadomość dodana po 06 min 26 s:
Ale chyba nie dostanę bana? Obiecuje poprawę w najbliższych dniach
Jedni się nie przyznają co by na dobre wyszło, drudzy piszą posty co nie do końca jest prawda.Trudna sytuacja, losowanie tuż tuż, a że jest wieczór trzeba strzelać w ciemno.
Droga statystko, co nam radzisz? Wielu z nas jest w kropce…
Barman milczy. Moze cos wiesz co moze nam miastowym pomoc. Hilfe…
Widzę intrygę w postach, obyśmy dobrze zagłosowali ..
Wiadomość dodana po 01 min 44 s:
Stewardesso rzadko bywam w mieście, niewiele wiem…..
Głosujemy na testera łóżek! Po przeprowadzonym śledztwie z kilkoma osobami jest on najbardziej podejrzany na obecną chwilę
Dasz sobie rękę uciąć Mikołaju? Tylko uważaj bo później nie będziesz miał jak prezentów rozwozić ..
[ Wygenerowano w 0.042 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.11 MB (Maksimum: 1.37 MB) ]