Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Travis nie rozumiem twojej wypowiedzi sugerowaniem się rolą i płcią to czym się mam sugerować w tej grze ?
Zachowaniem najlepiej. Tak jak ja się Ciebie pytam co tam robiłeś że się nie odzywałeś, bo uważam że to może być taktyka na przeczekanie. To nie jest aż tak skomplikowane żeby tego nie rozumieć. Ja się do Profesora nie przywalałem za to że w serialu bank obrobił. Może i jestem dla niego podejrzany, ale nie mam w tym momencie zamiaru na niego głosować. Ale na Ciebie... Może, może...
Na uzasadnioną prośbę jednego zawodnika wydłużam głosowanie do 20:30. Kilka minut później ogłoszę wyniki.
Prowadząca
Vet nie vet coś Mania się do mnie przykleja tu niepotrzebnie
Ja mam swoje podejrzenia bo Ci coś najwięcej się nam udzielają to nie zawsze wszyscy mafiozii niektórzy cichusienko podłapią myśl i lecą aby dalej przetrwać
Zmieniłem trop nie zagłosuje na profesora tyle Wam powiem
Mam nadzieję że mafia nie robi nagonki na Ojca Mateusza. Trzeba być czujnym
Wyniki głosowania:
Mania Pawlak-3 głosy (od: Arnold Boczek, Indiana Jones, Lara Croft)
Profesor - 3 głosy (od: Buffy, Forrest Gump, Mania Pawlak )
Ojciec Mateusz-2 głosy (od: Hermiona, Travis Bickle)
Travis Bickle - 2 głosy (od: Ojciec Mateusz, Profesor)
Dogrywka!
Proszę Hermionę, Profesora, Ojca Mateusza i Travisa Bickle o decyzję pomiędzy Manią Pawlak i Profesorem, kto powinien odpaść .
Czekam na głosy do 21:30.
Jeśli decyzje zapadną wcześnie to wcześniej ogłoszę wyniki. W przypadku ponownego remisu zdecyduje Mafia.
Ostatnio edytowany przez Miss President (2024-07-27 20:32:54)
Prowadząca
Proponował bym, przeanalizować posty i włączyć myślenie
Fajna dogrwka. Profesor wybiera między sobą a mną.
Dokładnie. Przeanalizujcie posty Profesora.
Fajna dogrwka. Profesor wybiera między sobą a mną.
Dokładnie. Przeanalizujcie posty Profesora.
Już się nie pogrążaj...
Ja też nawołuje na nie głosowanie na Profesora ... wykończymy mafię
Glosowac na Manke pawlaczke ! Wywalic ja!
Mania już pewnie podoila...
Czas oczekiwania trwa, ja z tej racji że mam wybór między sobą a kimś innym wstrzymuje się od głosu, uważam że tak będzie fair.
Podobno kłamstwo ma krótkie nogi
Mania opuszcza dziś nasze progi
Robią nagonkę na profesora
A u Pawlaków otwarta stodoła
Po power Rangers są tam kostiumy
I mafia stara się omamić tłumy
Forest bardzo dziwne gra
Coś na sumieniu widocznie ma
Wybierzcie mądrze,moi sąsiedzi
Można świętować przy beczce śledzi
Wyniki głosowania po Dogrywce
Mania Pawlak-5 głosów ( od: Arnold Boczek, Indiana Jones, Lara Croft, Ojciec Mateusz, Travis Bickle)
Profesor - 4 głosy (od: Buffy, Forrest Gump, Hermiona, Mania Pawlak )
Mania Pawlak była członkiem Mafii. Dziękujemy jej grę. Przysługuje jej napisanie
(najpóźniej do kolejnego głosowania) ostatniego postu tzw. Testamentu.
Teraz kolej na mord Mafii. Mają na to czas do jutra do godz. 20:00.
Do tego czasu również Ksiądz (o ile żyje) wysyła mi wiadomość za kogo się modli.
Przypominam, że do godziny jutrzejszego mordu każdy ma obowiązek napisać
2 posty.
W grze pozostają:
Arnold Boczek
Buffy
Forrest Gump
Hermiona
Indiana Jones
Lara Croft
Ojciec Mateusz
Profesor
Travis Bickle
Prowadząca
Bardzo dziękuję za zaufanie, mówiłem że nie zawiodę.
Ostatnio edytowany przez Profesor (2024-07-27 21:15:39)
Brawo miastowi, to piękna chwila
Za głosowanie polewam wina
Barman lej szeroko na Foresta mam nadzieję że widzisz fałsz i mafijne zagrywki
Módlmy się żebyśmy teraz nie zginęli pogromcy Manii bo licho nie spi
Indiana rusza na archelogiczne łowy si ju
Brawo dla myślących
Od początku była nagonka na Profesora, ciekawe dlaczego... Manię zgubiło kłamstwo, wystawiła się fest. Podobnie jak Hermiona w dogrywce - chciała ratować koleżankę. Travis pomógł wywalić mafię, a Profesor zachował się honorowo, zrzekając głosu w dogrywce, choć wg. regulaminu miał do niego prawo. Mafia by tak nie ryzykowała. Może.
To mamy 2 głównych kandydatów. A może 4? Nie warto sądzić po pozorach i robić z kogoś świętego, bo można się nieźle przejechać. Barman ma pole do popisu.
Miło by było się jeszcze obudzić.
Ostatnio edytowany przez Arnold Boczek (2024-07-27 21:52:41)
Wybacz Travisie ale zbędnie Cię oskarżyłem, aczkolwiek dalej mam się na baczności. Teraz do odstrzelenia forest, a następny mafiozo sam się wyłoży. A teraz wybaczycie bo idę opijać nas sukces. Bella ciao...
Wybacz Travisie ale zbędnie Cię oskarżyłem, aczkolwiek dalej mam się na baczności. Teraz do odstrzelenia forest, a następny mafiozo sam się wyłoży. A teraz wybaczycie bo idę opijać nas sukces. Bella ciao...
Się nie gniewam Panie Psorze
Do namysłu jest chwil kilka
Barman pyta: komu drinka?
Barman pyta: drinka? komu?
Dla Foresta bez pardonu
Mord to nie jest gra w domino
Za modlitwę stawiam wino
Mafia pójdzie na rąbankę
Ma słoniny na dwa palce
Pieprzu soli dam do smaku
Zrobię na nich kapuśniaku
Wiadomość dodana po 02 min 16 s:
Wyniki głosowania:
Profesor - 3 głosy (od: Buffy, Forrest Gump, Mania Pawlak)
Do 3 odlicz...
Wykopaliska wykopaliskami a tu mafiozi śpią jeden na wieki drugi zaniemial trzeci siedzi cicho choć widomka na profesora głosował.
Drogi Profesorze, chciałabym przeprosić za moje wcześniejsze głosowanie. Moja intuicja mnie zawiodła. Głosowałam na Ciebie nie dlatego, że miałam jakieś ,,dowody'' na Ciebie, ale z powodu solidarności do kobiet... Niestety, okazało się, że moje przeczucia były błędne, a Mania rzeczywiście była członkiem Mafii.
W postach całej trójki: Mańka, Forrest, Bufy pojawił się ten sam motyw - nachalne wmawianie, że Profesor to jedna z postaci poprzedniej edycji. Grubymi nićmi szyte. I nagonka na profa. Do tego doszło jeszcze jedno kłamstwo, lecz o tym później.
Miłej niedzieli, dobrego obiadu
Brawo dla myślących
Od początku była nagonka na Profesora, ciekawe dlaczego... Manię zgubiło kłamstwo, wystawiła się fest. Podobnie jak Hermiona w dogrywce - chciała ratować koleżankę. Travis pomógł wywalić mafię, a Profesor zachował się honorowo, zrzekając głosu w dogrywce, choć wg. regulaminu miał do niego prawo. Mafia by tak nie ryzykowała. Może.
To mamy 2 głównych kandydatów. A może 4? Nie warto sądzić po pozorach i robić z kogoś świętego, bo można się nieźle przejechać. Barman ma pole do popisu.
Miło by było się jeszcze obudzić.
Arnoldzie, oj, mój drogi, widzę, że humor Cię nie opuszcza! Ale wyobraź sobie, że nie jestem w Mafii. Głosowałam na Profesora, bo po prostu kierowałam się kobiecą intuicją i solidarnością z Manią Pawlak jako kobietą.... Niestety, ta intuicja tym razem okazała się być na poziomie wróżby z fusów po herbacie.
Więc nie, nie chciałam ratować koleżanki mafijnej, bo do tego kręgu nie należe. Moje intencje były dobre, ale przyznaję, że się pomyliłam...
[ Wygenerowano w 0.057 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.08 MB (Maksimum: 1.32 MB) ]