Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Tak tak misiu na szczęście uprzedziłem kogo trzeba kogo upijam
Rozumiem, że masz na myśli księdza, jasne przecież wiesz kto jest kim...
Tragedia mam nadzieję, że inny maja trochę więcej rozumu.
Czyli dla mnie jest jasne, że jesteś z mafii.
Jedyna możliwość, że nie, a naprawdę mi posłałeś to taka, że ksiądz trafił z modlitwą!
Ten barman to ma jednak gest. Nie dość, że drinków nie żałował, to jeszcze posłanie umościł
I ten optymizm po ogłoszeniu wyników taki stonowany...
Travis Bickle napisał/a:Tak tak misiu na szczęście uprzedziłem kogo trzeba kogo upijam
Rozumiem, że masz na myśli księdza, jasne przecież wiesz kto jest kim...
Tragedia mam nadzieję, że inny maja trochę więcej rozumu.
Ale Ty wiesz że nikt nie zna swoich ról? Ty o tym wiesz? Widzisz tylko swoich kolegów z Mafii, a my w mieście to zupełnie nic
Kogo z tych uczciwych, ostatnich sprawiedliwych zostawiamy jako maskotkę?
Kogo z tych uczciwych, ostatnich sprawiedliwych zostawiamy jako maskotkę?
A będziemy ją trzymać na jakimś palu, czy coś?
Postawi się przy katarynce i będzie skakać
Nadejszla wiekopomna chwila, olimpiada sie zaczela ogladacie biegi i maratony? Chyba dzisiaj Forrest Gump bedzie mial swoj ostatni ? A moze odpadnie w przedbiegach?
Lara, nie rób nagonki na uczciwych mieszkańców
Ostatnie kilkanaście postów to w zasadzie gratulowanie sobie sukcesów. Nikt nie zginął-to bardzo dobrze. Forest w kolejce do głosowania-super. Ale wszyscy zapominają że jest jeszcze 3 osoba. I nikt jej nie szuka. A to nie jestem ja. Więc ruszcie głową bo to jeszcze nie koniec.
Profesor i jego spór z Manią już na samym początku dla mnie jest bardzo podejrzany. Bo skoro Mania z mafii to on czysty, a to mógł być ich plan od początku, że jak jedno wpadnie do drugie czyste. Hermiona i jej głosowanie też podejrzane. Ojciec Mateusz zerowy wkład w grę. Wczoraj dodał 2 posty w odstępie 7 minut i w sumie to były 2 zdania. Ostrzeżenia kolejnego nie dostał ale nikt na niego zwraca uwagi więc taktyka idealna dla mafii żeby przetrwać jak najdłużej.
Ostatnie kilkanaście postów to w zasadzie gratulowanie sobie sukcesów. Nikt nie zginął-to bardzo dobrze. Forest w kolejce do głosowania-super. Ale wszyscy zapominają że jest jeszcze 3 osoba. I nikt jej nie szuka. A to nie jestem ja. Więc ruszcie głową bo to jeszcze nie koniec.
Profesor i jego spór z Manią już na samym początku dla mnie jest bardzo podejrzany. Bo skoro Mania z mafii to on czysty, a to mógł być ich plan od początku, że jak jedno wpadnie do drugie czyste. Hermiona i jej głosowanie też podejrzane. Ojciec Mateusz zerowy wkład w grę. Wczoraj dodał 2 posty w odstępie 7 minut i w sumie to były 2 zdania. Ostrzeżenia kolejnego nie dostał ale nikt na niego zwraca uwagi więc taktyka idealna dla mafii żeby przetrwać jak najdłużej.
Buffy, no nie wiem czy moje głosowanie było podejrzane, przecież ja tylko machnęłam różdżką i wyszło jak wyszło! ? Co do Ojca Mateusza, może on po prostu na plebanii zamyślony, kazania przygotowuje. A Profesor i Mania? Może to taki ich teatrzyk, żeby nas zmylić!
Ale Ty wiesz że nikt nie zna swoich ról? Ty o tym wiesz? Widzisz tylko swoich kolegów z Mafii, a my w mieście to zupełnie nic
Trochę szkoda słów na Ciebie, to Ty sugerujesz, że dałeś cynk księdzu, że niby mnie upijasz i co z tego. Jak nie wiemy kto jest kim to skąd wiesz za kogo modlił się ksiądz i czy to nie tę osobę chciała zabić mafia.
Tak czy siak Arnold zapraszam na bieg przy moim boku (nie mylić z boczkiem), może trochę schudniesz...
Jak ja mam schudnąć, jak tu takie frykasy? Kapuśniak z Forresta i polędwica z Buffy... Dania z mafii to moje ulubiene.
Dajcie żyć
Travis Bickle napisał/a:Ale Ty wiesz że nikt nie zna swoich ról? Ty o tym wiesz? Widzisz tylko swoich kolegów z Mafii, a my w mieście to zupełnie nic
Trochę szkoda słów na Ciebie, to Ty sugerujesz, że dałeś cynk księdzu, że niby mnie upijasz i co z tego. Jak nie wiemy kto jest kim to skąd wiesz za kogo modlił się ksiądz i czy to nie tę osobę chciała zabić mafia.
Tak czy siak Arnold zapraszam na bieg przy moim boku (nie mylić z boczkiem), może trochę schudniesz...
Przyśpieszymy może głosowanie, bo już mnie irytujesz. Jedyną osobą która wspomina o księdzu jesteś Ty. Ja nigdzie nie napisałem że znam jakąkolwiek rolę (poza swoją).
Przyśpieszymy może głosowanie, bo już mnie irytujesz. Jedyną osobą która wspomina o księdzu jesteś Ty. Ja nigdzie nie napisałem że znam jakąkolwiek rolę (poza swoją).
Przyspieszyć to możesz reklamy na Netflix
Przeczytaj swoje posty i wysil szare komórki i sprawdź czy nic nie sugerujesz...
Uwierz mi detektyw aktywnie szuka i znalazł więc może bez kompromitacji już...
Zagłosuj grzecznie z nami dziś po mordzie na Foresta a później może też solidarnie na siebie to by był taki Akt dobrej woli takie może małe rozgrzeszenie za mord na dyrektorze?
Oj tak, teraz wmawiaj sobie że masz rację. Nie przemyśleliście że tak potoczy się pierwsze głosowanie.
Wasza pozycja zakończona.
Mili Państwo, to na kogo dzisiaj oddajemy swoje głosy?
Na Foresta po mordzie bo najpierw mafia później my głosujemy czyli miastowi
Na Foresta po mordzie bo najpierw mafia później my głosujemy czyli miastowi
Śpisz kolego?
Oj tak, teraz wmawiaj sobie że masz rację.
Nie wiem czy mam rację, mam tylko podejrzenia. Ale wiem że ktoś nieźle miesza bo z jakiegoś powodu jestem na celowniku a nie zostałam sprawdzona przez detektywa bo wtedy ktoś by stanął w mojej obronie. Zastanawiam się tylko kto jest prowodyrem tej sytuacji? Może Ty Profesorze?
Sorki śpiący byłem, wykopaliska mnie wymęczyły konkretnie
Indiana Jones się zakręcił szperając na karuzeli
Nie wiem czy mam rację, mam tylko podejrzenia. Ale wiem że ktoś nieźle miesza bo z jakiegoś powodu jestem na celowniku a nie zostałam sprawdzona przez detektywa bo wtedy ktoś by stanął w mojej obronie.
Nos Ci się wydłuża... Obiecałaś nam w pierwszym poście unicestwić mafię, to czekamy na realizację
Chyba nie rzucasz słów na wiatr?
Trójka podżegaczy zamówiła się od początku na Profesora, a tu nikt się nie podłączył... Klops.
Widzialam dzisiaj Foresta lecial ale niestety przewrocil sie i pozdzieral kolana… chyba z nami do mety nie dobiegnie buffy dalej sciga mafie - moze cos wytropi
Wyniki głosowania:
Forrest Hump- 6 głosów ( od: Arnold Boczek, Hermiona, Indiana Jones, Lara Croft, Profesor, Travis Bickle)
Profesor - 2 głosy( od: Buffy, Forrest Gump)
Forrest Gump był członkiem Mafii. Dziękujemy mu grę. Przysługuje mu napisanie (najpóźniej do kolejnego głosowania) ostatniego postu tzw. Testamentu.
Mord mafii dziś do 22:00. Do 22:00 również Ksiądz (o ile żyje) wysyła mi wiadomość za kogo się modli.
Do godziny jutrzejszego głosowania każdy ma obowiązek napisać 2 posty.
Ojciec Mateusz otrzymuje drugie i trzecie upomnienie za brak postów i głosu. Tym samym odpada z gry.
W grze pozostają:
Arnold Boczek
Buffy
Hermiona
Indiana Jones
Lara Croft
Profesor
Travis Bickle
Ostatnio edytowany przez Miss President (2024-07-29 20:03:21)
Prowadząca
Ziobro zaskoczenia. Tylko żal że nie potrafił z godnością odejść.
[ Wygenerowano w 0.075 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.23 MB (Maksimum: 1.5 MB) ]