Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Czy dziś znowu ktoś zostanie pogrzebany i będę płakać? Podejrzewam, że Zakonnica jest w mafii. Pomagała załatwiać pochówek dla Burmistrza ? A Kamerdyner podawał mu ostatni posiłek?
Gracz
A może to nasza Płaczka chciała zarobić na pogrzebie?
Gracz
Testament
Majątku nie posiadam, dzieci tez nie.
Czyscilem i przepychałem kominy zawsze z wielkim oddaniem i przyjemnością ( zwłaszcza paniom )
Mafia zemściła się na mnie za to ze odmówiłem szmuglowania dragów w sadzy.
Było mi niezmiernie miło brać udział w tej rozgrywce. Może Święty Piotr nie wpuści mnie do bram niebios, a ześle jeszcze raz na ziemie
Myśle, ze nie warto ufać płci pięknej…
Ament
Gracz
Kominiarzu pokój twojej duszy
Gracz
Też uważam że to sprawka zakonnicy burmistrz opowiadał mi jak byliśmy na wspólnym zbieraniu puszek i butelek że zakonnica chciała dla niego rzucić sutannę myślę że jak burmistrz się nie zgodził to wykonała na nim harakiri
Gracz
Takie pewne oskarZenia musi rzucac ktos z mafii watpie ze miastowi tak ryzykowaliby na tym etapie gry bo kolejne zle glosowanie i praktycznie miastowi moga juz przegrac…. radze to przemyslec!
Gracz
Ja dlatego nie oskarżam nikogo, patrze, słucham, obserwuje
Mafia może dużo ale my możemy więcej
Tylko nie dać się wciągnąć w przepychanki słowne...
Gracz
Droga zakonnico, musiałem na niego zagłosować bo tak by chciał ŚP burmistrz!! Spełniłem jego ostatnią wolę..
Oburzylaś się… masz coś na sumieniu??
Gracz
Tak mam na sumieniu ze wylecial miastowy! A widze ty sie tym nie przejmujesz! Troche to dziwne. Moze musiales tak zaglosowac bo tak mafia ci kazala ?
Gracz
Czekamy na wyrok..
Księdzu pomódl się, niech jasność niebos podpowie Ci dobry kierunek a Boża łaska spłynie na niewinnych
Gracz
Widać wyraźnie dlaczego zagłosowałem! A to tak Cię boli bo miałaś z nim romans, no niestety czasu nie cofniesz…
Z żadną mafią nie mam kontaktu, jestem zwykłym miastowym jak kominiarz.
Gracz
No i było sobie spokojne miasteczko dopóki burmistrz żył . A teraz zaczyna się skakanie do gardeł . A u kogo mam teraz pracować jak mój chlebodawca w niebie.? A burmistrz tak dobrze płacił. No i co robi milicja?
Wiadomość dodana po 04 min 58 s:
A ty Placzka to chodzisz i płaczesz , bo co - w mafi smiech zabroniony?
Gracz
Ja ćwiczę żeby mieć klatę. A tu trzeba ćwiczyć żeby mieć mózg i rozpracować tą szajkę.
Niech moc będzie z Wami
Gracz
Coś mi się nie chce wierzyć, żeby burmistrz jakieś puste butle zbierał z marginesem, ktoś tu kręci...
A zakonnica to sprytna lisica, mam nadzieję, że jest po naszej stronie.
Chyba mafii zaciął się dziś rewolwer, a może to gang Olsena?
Widać was,nie cieszta się...
Gracz
Zabiły dzwony w całym miasteczku…
Mafia wyeliminowała z dalszej gry Zakonnicę.
Ma ona prawo do napisania tzw. Testamentu najpóźniej do kolejnego mordu mafii.
Następne głosowanie do wtorku 17 maja do godziny 19:30
W grze pozostają:
Kamerdyner
Kulturysta
Łowca motyli
Płaczka na ślubach
Superzbieracz
Tanatopraktor
Trener personalny
Złodziej
Pierwsze upomnienie za brak postów otrzymuje Tanatopraktor.
Jutro głosowanie a ja mam 18:00-22:35 tryb samolotowy także wyniki ogłoszę o 23:00. Ale mam nadzieję, że nikomu to nie pokrzyżuje planów. Życzę dobrej nocy. Hasta Mañana:)
Prowadząca
Zakonnico bedzie nam Ciebie brakować...
Czekamy na testament
Księciu gdzie byłeś, czekałem aż niebiosa podpowiedzą Ci kogo chronić
Gracz
Smutny ten poranek, zemścili się na Zakonnicy za jej dobre serce i aktywność na forum.
Tak sobie myślę,że zbawiciel mógłby ją przywrócić i założyć antymafię na priv + detektyw i 2 sprawdzone osoby (o ile trafił miastowych), to mamy 5 os. antymafię na następne głosowanie, zakładając że funkcyjne osoby żyją. Dużo niewiadomych w tym równaniu i jeszcze więcej podejrzanych...
Gracz
Ohooo co tu się wydarzyło .. coraz nas mniej w mieście, tak nie może być! Złączmy siły i wyeliminujmy mafie!!
A jeżeli detektyw wie kto jest w mafii niech napisze wiadomość prywatną… może wtedy uda nam się coś zdziałać!
Gracz
Dlaczego mamy ci ufać.. a może to ty jesteś w mafii i chcesz zeby detektyw się ujawnił ???
Gracz
Trener się zdekonspirował, chce wywabić detektywa i posłać mu kulkę.
Trener i Płaczka dziwnym trafem napuszczali nas na miastowych Kominiarza i Zakonnicę...
W mafii są: Trener, Superzbieracz i trzecia os. Płaczka/Złodziej/Kamerdyner/Kulturysta, to do ustalenia. Wyciągniemy te krety z nory
Lecę teraz na wywczas na Sulistrowice, wpadnę wieczorkiem.
Miastowym życzę miłego dnia i dobrych drinków, a mafii nieudanych łowów...
Gracz
No Placzka jakoś nie płaczesz wiarygodnie po śmierci zakonnicy. Ja całą noc z mieszkańcami rozpaczam i zastanawiam się kto teraz będzie lekcje Religi w szkole prowadzić. Na pewno nie Ty bo dzieci i tak same z siebie rycza . To są zagrywki Mafii na 100%
Gracz
Testament!
Witam Was z drugiej strony! Calkiem tu spoko tak jak obiecywali jest Raj! ? ehhh chyba ktos tu sie poplatał…. Mafia wyrzucila mnie a ja de facto glosowalam na miastowego czyli bylabym glowna podejrzana na ktora sami zaczeli rzucac podejrzenia a teraz beda chcieli nagle zmieniac front…. Nie ufalabym tym osobom. Mysle ze łowca motyli dobrze obstawia ( dzieki za słodka fotke- wypisz wymaluj to ja!) tez zdecydowanie przygladalabym sie im… miejcie sie na bacznosci! Nie dajcie sie zwiesc tylko trzezwo myslcie! Mialam bardzo wazna funkcje do pelnienia w grze ale moze cos sie jeszcze uda ….
Gracz
Och żal zakonnico, ubolewam ponownie
Gracz
Miałem dziś głosować na Płaczkę ale Trener podejrzanie zagrywa
Łowco motyli dlaczego podejrzewasz że Superzbieracz?
Gracz
Łowca motyli, jakie oszczerstwa piszesz!
W mafii jesteś Ty, super zbieracz i płaczka, nie obracaj kota ogonem proszę Cię.
Gracz
[ Wygenerowano w 0.066 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.06 MB (Maksimum: 1.3 MB) ]