Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Łowca motyli.... Niejednoznaczna to taka o której nie będziesz wiedział... I lepiej mniej się na baczności, bo coś te motyle się ciebie nie trzymają
Gracz
Nawet najsilniejsi nie mogą czuć się bezpiecznie….Mafia wyeliminowała z dalszej gry Kulturystę. Przysługuje mu napisanie tzw. Testamentu do następnego mordu mafii.
Następne głosowanie do czwartku 19 maja do godziny 19:30
Do tego czasu każdy powinien napisać 7 postów
No dobra mogą być dwa…
W grze pozostają:
Kamerdyner
Łowca motyli
Superzbieracz
Trener personalny
Zakonnica
Złodziej
Prowadząca
Bardzo szkoda byłeś jednym z nas, jesteśmy coraz słabsi musimy spiąć poślady i wyeliminować członków mafii..
Gracz
Racja Zbieraczu,jesteście coraz słabsi,ale nie martw się,będziemy Ci i koledze Trenerowi wysyłać do paki puste butle
Kulturysto, to był zaszczyt chodzić z Tobą na siłkę.
Gracz
Ja do paki się nie wybieram bo nie mam ku temu powodów, jestem spokojnym człowiekiem a to że czasem coś sobie wypiję to nie robi ze mnie człowieka mafii.... Ale w jednym masz rację często spotykam trenera gdy biega w parku po świeżym powietrzu ale jeszcze nie przyjął mojej propozycji żeby pomóc mi w zbieraniu puszek i butelek bo sam trzyma dietę i nie może pić alkoholu a to taka praca gdzie trzeba pić żeby mieć siłę by żyć. A Ty lepiej pilnuj motyli żeby ci nikt ich nie złapał bo myślę że jestem jesteś pierwszy z podejrzanych który nakręca miastowych na siebie.... Przykre to ale prawdziwe że mafia może być tak wstrętna
Gracz
Dzielnicowy mi doniósł, że Trener personalny dodał pomiędzy wynikami głosowania a mordem mafii tylko 1 posta. Badając sprawę stwierdziłam, że Kamerdyner również. Także Panowie dostają po pierwszym upomnieniu. Pamiętajcie, że jak nie możecie czasowo być na miasteczku z jakichś ważnych powodów-dajcie mi znać. Wtedy nie będzie upomnienia.
Wiadomość dodana po 04 min 47 s:
Superzbieraczu, zapraszam w wolnej chwili. Mam dużo puszek i butelek po delegacji.
Prowadząca
Tylko opróżnianie worki, i ruszam w trasę do ciebie nie odmawia się kiedy pieniądz woła
Gracz
No niestety służba u jaśnie państwa mi sie przeciagnela . A maffiole Kulturyste nam zabrali . Kolejny godny naśladowania obywatel zginol. Smutno mi.
Gracz
Poświęcenie Kulturysty nie pójdzie na marne. Podobno sędzia z Texasu grasuje w miasteczku i już czyta akta sprawy...
Nie liczta, że za browara będzie uniewinnienie (jak w prawdziwym sądzie).
Gracz
Testament:
Przyszedł i na mnie czas, tam na górze czekali już na mnie, ale pozostawiam Was miastowych z cenną wiedzą.
Że Ci co tu deklarują żal nie są tacy super...
Miej sie na baczności super truper dziś przyjdzie twój koniec, pakuj butelki, puszki i co tam masz jeszcze.
Niech moc będzie z Wami!
Gracz
Ja nie zamierzam się pakować, jeżeli będziecie głosować na mnie to będzie strata kolejnego miastowego... Więc gdzie sens?
Gracz
A złodziej mógłby coś samemu popytać w przestępczym światku,miast czekać na gotowe.
Całe życie kradnę ale są w miasteczku mocniejsi ode mnie. Rasowy morderca nie chce gadać z takimi jak ja. Sprubuje chociaz zajebac im pukawke. Na dziś mamy już pewniaka. Znowu bedzie zwyciestwo
Wiadomość dodana po 01 min 56 s:
A kolega Superzbieracza zamilkł. Czyżby myślał o kapitulacji?
Wiadomość dodana po 07 min 30 s:
Odwagi Trenerze! Może lepiej odejść z klasą? Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść. Za kratami nie jest tak źle. Karmią lepiej niż w szpitalu.
Gracz
zegnaj kulturysto!
wzywam wszystkich prawowitych mieszkancow abysmy i dzisiaj zjednoczyli sily i wyrzucili z miasta kolejnego darmozjada ktory pod przykrywka zbierania puszek kreci lewe interesy! niechaj i on podzieli los placzki!
Gracz
Proszę nie róbcie tego tak będzie wasza wasza decyzja....
Gracz
Zakonnico - Ty już tyle przeszłaś, że to byłby wielki grzech nie posluchac Twego niebianskiego głosu. Będąc w niebie mogłaś spojrzeć z góry na nasze miasteczko - a jednego jestem pewny: z góry lepiej widać. Ameno.
Gracz
Witam was serdecznie, wiele się działo jak mnie nie było … niestety na treningu złamałem nogę i byłem w szpitalu na obserwacji.
Widzę ze mafia wzięła się w obroty i eliminuje nas jak tylko chce, a my zamiast współpracować to nic nie robimy..
Gracz
Kogo proponujesz na dzisiaj Trenerze?
Gracz
Łowca motyli jest dla mnie najbardziej podejrzany, i myśle ze większość z nas tak uważa. Obym się nie myliła.
Gracz
Łowca motyli jest dla mnie najbardziej podejrzany, i myśle ze większość z nas tak uważa. Obym się nie myliła.
Tam zlamalem tu mylila… to chyba masz podwojne wcielenie
Gracz
To ostatnio bardzo modne Zakonnico. Może jesteś zgorszona ale takie czasy. Ja niedyskryminuje nikogo. Kroje wszystkich rowno. Nie patrze na płeć.
Gracz
Czuję w kościach,że dostanę dziś 2 głosy od mafii i tym samym podpiszą wyrok na siebie
Starali się jak mogli, trzeba przyznać, lecz nie ma zbrodni idealnej...
Wiadomość dodana po 07 min 02 s:
P.S. będzie dużo pustych butli na pocieszenie...
Gracz
Wyniki głosowania:
Superzbieracz- 5 głosów od: (Kamerdyner, Łowca motyli x2( podwójny głos Sędziego),Zakonnica, Złodziej)
Łowca motyli– 2 głosy
(od: Superzbieracz, Trener personalny )
Superzbieracz był członkiem MAFII. Dziękujemy mu za grę. Przysługuje mu napisanie (najpóźniej do kolejnego głosowania) ostatniego postu tzw. Testamentu.
Teraz kolej na mord Mafii. Mają na to czas do piątku do 20 maja do godz. 19:30. Do tego czasu również Ksiądz (o ile żyje) wysyła mi wiadomość za kogo się modli.
Przypominam, że do mordu mafii do piątku do 19:30 każdy ma obowiązek napisać 2 posty!
W grze pozostają:
Kamerdyner
Łowca motyli
Trener personalny
Zakonnica
Złodziej
Prowadząca
Testament... Dziś to ja powiększyłem grona aniołków, ciekawe kto dołączy do mnie jutro he he
Teraz szampan nie smakuje tak jak wczoraj, a wszystko to za waszą sprawą. Ale cóż trzeba żyć dalej, czwartek też może być małym piątkiem. Muszę was opuścić pożegnać się ze swoim losem...
Miejcie się na baczności mieszkańcy miasta
Ostatnio edytowany przez Superzbieracz (2022-05-19 21:03:44)
Gracz
Leje sie teqila! Balujemy! Niedlugo miasto odetchnie od zbirow! lece na plebanie u ksiedza ponoc ostro zakrapiana impreza sie szykuje! Nie moge tego przegapic! Dzisiaj swietujemy!
Gracz
Zakonnico mamy XXI wiek, ja jestem osobą niebinarną raz czuje się chłopakiem raz dziewczyną xd
Brawo dla was! Ja niestety jestem odmieńcem i zagłosowałem inaczej jak wszyscy ..
Jesteśmy od krok od zwycięstwa, to nasz wielki dzień! Białeczko w dłoń i na plebanie
Gracz
[ Wygenerowano w 0.058 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.1 MB (Maksimum: 1.36 MB) ]