Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Kolejne zwycięstwo
Ja już po robocie. Zakonnico zapytaj ksiedza czy przyjmiecie i mnie grzesznika na te balety. Okazja zacna. Przyniose cytryny do tej tequili
Gracz
Dobre drinki wleciały,nie powiem... Jest co świętować. Modlitwy zakonnicy za nasze dusze zostają wysłuchane.
Trenerze jak się czujesz z tym,że zawsze głosowałeś na miastowych i kogo teraz podejrzewasz?
Gracz
Coś nam maffi ubywa haha. Ale jeszcze jeden i spokuj zapanuje .
Gracz
Było gruboo. Zakonnico szacun! Nie podejrzewałem że masz tak mocną głowe
Ze mną dziś gorzej Zajumałem już coś z apteki. Do wieczora się wyliżę.
Niedługo wybory na nowego burmistrza. Może skapnie jakaś kiełbasa wyborcza.
Gracz
Ojej dzisiaj mord mafii co to bedzie …. kogo mafia dzisiaj zabije z miastowych … jak dotad nie udalo im sie ustrzelic nikogo kto ma wazne funkcje w miescie bo mamy dobry wywiad i trafne strzaly! tak trzymac!
Tak Zlodzieju dzialo sie w nocy az pioruny strzelaly!
Ostatnio edytowany przez Zakonnica (2022-05-20 12:41:33)
Gracz
Coś Trener nie podejmuje z nami tematu, szkoda...
Ładny dzień, to udaje się w towarzystwie małpki na motyle.
Gracz
Wybaczcie wypiłem wczoraj za dużo białka pomieszanego z wódką,nie spodziewałem sie ze to tak kopie xd zaliczyłem zgona…. Ale tak czy siak impreza była udana
Trzeba sie przygotować psychicznie na mord mafii, mam nadzieje ze to nie będę ja.
Gracz
Może mafia popełni harakiri
Gracz
Ciesze sie ze mafia na wymarciu. A ja jeszcze slużba do północy i dwa tygodnie wakacji
Gracz
Mafia pogubila sie juz drugiego dnia takze dobra nasza! Gorujemy nad nimi! Depczemy im po pietach! Jutro bedzie decydujace starcie mam nadzieje ze wygrane! Ostatnia prosta przed nami! A poki co trzymajmy sie miastowi bo nadejdzie armagedon i jednego z nas zmiecie
Ostatnio edytowany przez Zakonnica (2022-05-20 18:23:06)
Gracz
Trenerze jak się czujesz z tym,że głosowałeś na miastowych i kogo teraz podejrzewasz?
+Masz już ostrzeżenie i tylko 1 post w tej kolejce. Także dodaj coś jeszcze,zanim pociągnięsz za ten spust.
Gracz
Wczoraj przy rytmach salsy świętując, prawie zapomnieliśmy, że wśród nas jest mafiozo. Dziś nie pozwoli nam o sobie zapomnieć. Czasami nic nie jest takie, jakim się wydaje… Pamiętajcie o tym, przedzierając się przez banały.
Chciałam poprosić Kamerdynera o tackę shotów do gabinetu… lecz nie zdąrzyłam…
Mafia wyeliminowała z dalszej gry Kamerdynera. Przysługuje mu napisanie tzw. Testamentu do następnego mordu mafii.
Następne głosowanie do soboty 21 maja do godziny 19:30
Do tego czasu piszemy po dwa posty!
W grze pozostają:
Łowca motyli
Trener personalny
Zakonnica
Złodziej
Prowadząca
Jaka niespodzianka, przeżyłem ten piękny dzień.
Lecz kto nam teraz będzie serwować drinki? Mieszkańcy za kołnierz nie wylewają...
Gracz
trenerze personalny moze jakies ostatnie życzenie????
Ostatnio edytowany przez Zakonnica (2022-05-20 21:43:30)
Gracz
Dobry wieczór
Ciężko bez Kamerdynera:(
Jeśli jutro w głosowaniu nie odpadnie ostatni człowiek mafii to przyśpieszamy kolejny mord na jutro 20:00. Wtedy byłby po mordzie remis a przy remisie wygrywa mafia. Także zagłosujcie dobrze. Burmistrz jeszcze dobrze nie ostygł w grobie a wdowa po nim udziela wywiadów o wspomnieniach do brukowca:
Prowadząca
Spoczywaj w pokoju biedny Kamerdynerze . Za dużo wiedziałeś i cie wykończyli. Nic im to nie da. Dzisiaj ostateczna rozgrywka
Gracz
Pokój jego duszy (*)
Będziemy za nim tęsknić ;(
To teraz już chyba wiadomo ze złodziej jest w mafii?? Poprawcie mnie jeśli się mylę???
Gracz
Trener jak chorągiewka, już nie ja, tylko złodziej niedobry
Gracz
Drogi Trenerze Gdzie byłeś jak głosowaliśmy na mafię? Grałem jak umiałem ale głosów nie marnowałem
Gracz
Łowco motyli odwdzięczałem się złym słowem .. jak chcemy wygrać to musimy się trzymać razem a nie robić sobie na złość.
Wiadomość dodana po 01 min 06 s:
Jeżeli zagłosujecie na mnie zrobicie poważny błąd i mafia nas pokona. Więc słusznie to rozegrajcie. Pewne jest jedno, że złodziej jest w mafii.
Gracz
Ostatnie glosowanie…. Ja juz swojego typu nie zmieniam … glosuje na trenera mam nadzieje ze wygramy
Gracz
Wyniki głosowania:
Trener personalny- 3 głosy (od: Łowca motyli, Zakonnica, Złodziej)
Złodziej– 1 głos
(od:Trener personalny )
Trener personalny był członkiem MIASTA. Dziękujemy mu za grę. Przysługuje mu napisanie ostatniego postu tzw. Testamentu.
Teraz kolej na mord Mafii. Ma na to czas do 20:30 . Do tego czasu również Ksiądz (o ile żyje) wysyła mi za kogo się modli.
W grze pozostają:
Łowca motyli
Zakonnica
Złodziej
Prowadząca
No to przegrana leci, niewiarygodne...
Gracz
Mafia chciała być dżentelmenem i zostawia w grze Zakonnicę.
Co i tak nic nie zmienia, bo w przypadku remisu wygrywa mafia.
MAFIA tym razem górą w składzie : Płaczka na ślubach, Superzbieracz i Złodziej.
Gratulacje!
Jutro dodam podsumowanie, bo jestem z Kominiarzem w terenie.
Złodziej stawia piwo pod remizą na osłodę.
Prowadząca
Zmarnowałem ostatnią szansę na wygraną - głos sędziego w poprzednim głosowaniu. Pewność siebie zgubiła mnie... Złodziej niegodziwiec i dałem się zrobić jak dziecko.
Są rzeczy, które się fizjologom nie śniły...
Wiadomość dodana po 02 min 37 s:
No i w 1 kolejce dałem jednak dobry głos, małpka dobrym doradcą...
Gracz
[ Wygenerowano w 0.079 sekund, wykonano 11 zapytań - Pamięć użyta: 1.13 MB (Maksimum: 1.4 MB) ]