Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Przepraszam, że nie dodałem postu w czas ale mam problem z internetem. Mam nadzieję że miss president zrozumie.
A propo głosowania to ciekawe kto strzelał do tej właściwej bramki
Gracz
Mam nadzieję że podejmiecie dobrą decyzje
A propo głosowania to ciekawe kto strzelał do tej właściwej bramki
Piłka jest jedna a bramki są dwie
Ostatnio edytowany przez Ginekolog (2022-06-14 19:48:29)
Gracz
Wyniki głosowania:
Ginekolog- 4 głosy (od: Fotomodelka, Milicjant, Palacz parowozowy, Pomocnik murarza)
Milicjant - 4 głosy (od: Barista, Ginekolog , Princeska, Muzealnik)
Fotomodelka-1 głos ( od: Upychaczka pasażerów)
Kibic piłkarski -(1 głos od Urolog)
Urolog-1 głos (od: Kibic piłkarski)
Znooowu remis
Proszę Kibica piłkarskiego, Upychaczkę pasażerów i Urologa o decyzję czy ma odpaść Ginekolog czy Milicjant.
Ogłoszę tak szybko jak zagłosują. Czekam do północy, ale mam nadzieję, że wystarczy kilkanaście minut.
Mord mafii bez zmian. Mają na to czas do środy 15 czerwca do 19:30. Do tego czasu Ksiądz ( o ile żyje) wysyła mi informację za kogo się modli.
Każdego obowiązują dalej minimum dwa posty do mordu mafii!
W grze pozostają:
Barista
Fotomodelka
Ginekolog
Kibic piłkarski
Milicjant
Muzealnik
Palacz parowozowy
Pomocnik murarza
Princeska
Upychaczka pasażerów
Urolog
Ostatnio edytowany przez Miss President (2022-06-14 20:00:09)
Prowadząca
Co za emocje czyli jednak mnie w ufacie, żeby tylko kibic i urolog dokonał poprawnego wyboru
Gracz
Kibic piłkarski i Upychaczka pasażerów zgłosili brak możliwości dodania postów.
Princeska otrzymuje drugie upomnienie i odpada z gry.
W grze pozostają:
Barista
Fotomodelka
Ginekolog
Kibic piłkarski
Milicjant
Muzealnik
Palacz parowozowy
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Prowadząca
Czyli cała mafia na mnie głosowała, macie ułatwione zadanie. Po tym głosowaniu będzie jasne, kto jest dobry,a kto zły. Wszystko opisałem w swoich postach, przedstawiłem jasne dowody (głosowanie, upicie,dowody że ginekolog kłamał), to będzie test na inteligencję dla miasta...
Gracz
Nie kręć już lepiej, tak będzie lepiej dla wszystkich
Gracz
Nie kręć już lepiej, tak będzie lepiej dla wszystkich
Wzajemnie
Kibic, urolog i upychaczka - komu wierzycie?
Gracz
Wzajemnie
Kibic, urolog i upychaczka - komu wierzycie?
No to już myślę że nie będzie dla nich trudna decyzja
Gracz
No widać kto jest w mafii, na bank ginekolog!
Wiadomość dodana po 02 min 06 s:
Ginekolog kłamie nam w żywe oczy ..
Wiadomość dodana po 05 min 27 s:
No ale wydaje mi się ze mafia sama się sprzedała
Już raczej jasne ze w mafii jest ginekolog, muzealnik No i barista, aż trudno w to uwierzyć .
Gracz
No widać kto jest w mafii, na bank ginekolog!
Wiadomość dodana po 02 min 06 s:
Ginekolog kłamie nam w żywe oczy ..Wiadomość dodana po 05 min 27 s:
No ale wydaje mi się ze mafia sama się sprzedała
Już raczej jasne ze w mafii jest ginekolog, muzealnik No i barista, aż trudno w to uwierzyć .
Nie wiem dlaczego tak myślisz może sama jesteś coś zamieszana...
Gracz
To jest jakaś kompromitacja, żal i cyrk chyba w jednym...
Tego jeszcze nie było od 3 edycji naszego miasteczka...
Pliz bo mnie załamka bierze i jutro chyba do zdjęć nie będę pozować..
Gracz
Ha ha nie obracaj kota ogonem
Kierowałas wszystkie podejrzenia na Milicjanta, a sama jesteś w mafii.
Gracz
To jest jakaś kompromitacja, żal i cyrk chyba w jednym...
Tego jeszcze nie było od 3 edycji naszego miasteczka...
Pliz bo mnie załamka bierze i jutro chyba do zdjęć nie będę pozować..
Cyrk to mało powiedziane, ja czuję się jak w 13 posterunku. A w tym serialu policjant nie będzie bohaterem.
Doszły do mnie słuchy że też masz jakieś kontakty z mafi, same powiązania, ciekawe czy jest jakiś uczciwy gracz
Gracz
Mafia to tu sama się ujawnia wręcz...tylko kto nie czyta uważnie nie analizuje głosuje na "pałe" to później takie akcje..
My z milicja się znamy i lubimy
Wiadomość dodana po 03 min 23 s:
No sam jako niby detektyw sprawdziłeś niby mnie to wiesz jaka prawda..
Mnie przeraża to co się tu dzieje
Wiadomość dodana po 04 min 35 s:
Ha ha nie obracaj kota ogonem
Kierowałas wszystkie podejrzenia na Milicjanta, a sama jesteś w mafii.
Czy Ty czytasz to forum wogole?
Sprawdź choćby glosy kto na kogo itp.
Gracz
Wyniki dogrywki:
Milicjant - 6 głosów (od: Barista, Ginekolog , Kibic piłkarski, Princeska, Muzealnik, Upychaczka pasażerów)
Ginekolog- 5 głosów (od: Fotomodelka, Milicjant, Palacz parowozowy, Pomocnik murarza, Urolog)
Milicjant był członkiem MIASTA. Dziękujemy mu za grę. Przysługuje mu napisanie tzw. Testamentu do następnego głosowania.
Teraz kolej na mord mafii . Mają czas do jutra do godz. 19:30. Do tego czasu również Ksiądz (o ile żyje) wysyła mi wiadomość za kogo się modli. Jeśli obie decyzje będą podjęte szybciej, to i szybciej wrzucę wyniki.
Przypominam, że do mordu mafii do 19:30 każdy ma obowiązek napisać 2 posty!
W grze pozostają:
Barista
Fotomodelka
Ginekolog
Kibic piłkarski
Muzealnik
Palacz parowozowy
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Prowadząca
Zgadzam się z Fotomodelką, czytajcie forum i myślcie, a wybór będzie bardzo prosty. Na dzisiejsze i kolejne głosowania, bo sami się wystawili. Ginekolog cyrki robi,nabija siebie posty, bo tonący brzytwy się chwyta, ale dzięki temu ujawniła się cała jego świta
Gracz
Przepraszam, pewnie słownik pomieszał mi słowa i okazało się że muzealnik jedno i drugie na M, naprawdę przepraszam drugim razem nie popełnię takiego błędu. Życzę wszystkim miłego wieczoru. I smacznej kawusi
Gracz
Glowa aż mnie rozbolała..
Miastowi zabiliście razem z mafia miastowego...
Już kolejnego..
Gracz
@Fotomodelko czytam posty i dlatego zagłosowałam na ginekologa i za każdym razem będę na niego głosować póki nie odpadnie, albo póki oni mnie nie zabiją
Wiadomość dodana po 01 min 51 s:
Popełniłam bląd że za pierwszym razem nie zagłosowałam na ginekologa, i niestety utraciliśmy kolejnego miastowego, Pana Milicjanta.
Ale teraz miastowi już wiemy na kogo głosować.
Gracz
Eh, rączki opadły.
Gracz
Ksiedzu nawołuje dziś msza za mnie musi być odprawiona bo już nóż wisi nade mną...
Gracz
Witajcie wszyscy, dzisiaj słońce nie świeci tak jak wczoraj. Wczoraj nie miałem racji i przypadkowo z gry odpadł miastowy. Mam nadzieję że drugi raz nie popełnimy takiego błędu dlatego musimy jak najszybciej wyłapać mafię, musimy zacząć współpracę. Życzę miłego dnia i smacznych drinków.
Ksiedzu nawołuje dziś msza za mnie musi być odprawiona bo już nóż wisi nade mną...
Nie wiem czy ksiądz zechce pomodlić się za ciebie, widział twoje zdjęcia i mówił że wyglądałaś jak diabełek ale słodki
Gracz
Jesteś wredny i cwany, ale w końcu dopadnie Cię sprawiedliwość nawet jeśli mnie tu zabraknie
Gracz
Jesteś wredny i cwany, ale w końcu dopadnie Cię sprawiedliwość nawet jeśli mnie tu zabraknie
Jestem dobrym, człowiekiem, który chce żeby w miasteczku był spokój. Musiałem podać się za detektywa bo szansę były wyrównane, ale niestety myliłem się.. No nic jesteśmy tylko ludźmi każdy popełnia błędy. Dlatego musimy obrać teorie na kogo będziemy głosowali jutro. Mam nadzieję że dziś mafia będzie łaskawa i zapomni zagłosować.
Gracz
[ Wygenerowano w 0.041 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.18 MB (Maksimum: 1.45 MB) ]