Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Zalamka totalna tak dac sie ograc…. Az nie wierze w to co sie wczoraj stalo…. stracilismy dobrego miastowego ktory dobrze kminil… mafia tu mega kreci…. nie:
Gracz
Witajcie moi mili
Wiadomość dodana po 01 min 08 s:
Niestety znów nie było mnie tu dłuższy czas. Ile ja się muszę naupychac że hej . Hej hej sokoly.
Gracz
Co tu sie narobilo ktos niezle namieszal ale my dorwiemy mafie. Dzisiaj ksiadz niech sie dobrze pomodli i juz jutro jednego z nich sie pozbedziemy. Lece serwowac kawe bo tlumy dzisiaj.
Gracz
Ta cisza nie doprowadzi nas do niczego, musimy wziąć się w garść i jak najszybciej wytropić mafia, macie może jakieś tropy wskazówki?
Gracz
Ginekolog, Barista potwierdzone info ?
Wiadomość dodana po 01 min 09 s:
Śmiało głosujecie na siebie bo reszta głosuje na miastowych ?
Gracz
Ginekolog, Barista potwierdzone info ?
Wiadomość dodana po 01 min 09 s:
Śmiało głosujecie na siebie bo reszta głosuje na miastowych ?
Chyba sobie żartujesz, ja jestem w mieście tylko dokonałem niepoprawnej analizy Niechcący nie ma z nami milicjanta mam nadzieję że taka pomyłka już nie nastąpi, tylko musicie mi zaufać.
Gracz
Widzę ze tu ostra jadka :O
Mafia jest na przegranej pozycji jeżeli my miastowi weźmiemy się w garść i zaczniemy współpracować..
Wiadomość dodana po 02 min 48 s:
Ginekolog i Barista dla mnie są najbardziej podejrzani, detektywem nie jestem, więc nie mogę stwierdzić na 100%. Ale logicznie myśląc, patrząc na głosy i posty, to chyba jasne ze oni sa w mafii.. ginekolog na najbliższym głosowaniu powinien wylecieć.
Wiadomość dodana po 03 min 48 s:
Za moją otwartość zapewne wylecę na dzisiejszym mordzie
Gracz
Dziś ustawka w lesie liczby nie określone mam nadzieję że ksiądz będzie się modlił aby nikt nie zginoł
Wynik ustawki podam w kolejnym poście po głosowaniu
Gracz
No cóż, poczekajmy co się stanie w nocy i kto będzie ofiarą. Może to jeszcze trochę rozjaśni sytuację.
Gracz
Witajcie mili dzisiaj.Tak wysoka temperatura nie sprzyja drinkowaniu a tu nam mieszkańcom miasteczka proponują.Proponuje kawę mrożona. Trzeba myśleć trzezwo, bo mafia dziś działa nie szczędzi czasu.
Gracz
Dzisiaj taki ladny dzien a mafia ma mord licze ze nie uda im sie
Gracz
A cóż to taka cisza czyżby wszyscy tak ulegli pokusie i drinkuja czy tak w spokoju i ciszy gdzieś tam z zaułku wyglądają czy nie ma obcych w mieście.
Wiadomość dodana po 03 min 04 s:
Bądźmy uważni na klimat jaki przewija się w miasteczku.
Gracz
Uwaga uwaga zmiana miejsca ustawki las od południa miasta na rogatkach stoją psy i zawracają mafię nie mogą przejechać do lasu za miasto dlatego to my musimy wyjechać z miasta na nich najlepiej bez barw i samochody max 2 osoby żeby psy nic nie zczaiły
Nasi przyjaciele z pobliskich dwóch miast zaraz wyruszają w drogę na umuwione miejsce spotkania bierzemy wszystko nawet siekiery nie wiadomo do czego może posunąć się mafia
Gracz
Jestem taki zalatany a tutaj waza sie nasze losy. Badzmy dobrej mysli i jak zwykle zapraszam miastowych na kawkiee wieczorowa pora.
Gracz
Upycham dalej aczkolwiek mam krótka przerwę. Szok i niedowierzanie co tu się wydarza się...
Panie Ginekolog ja lepiej zostawię dla siebie co myślę o Panu parzyście rzecz biorąc. Niestety mój wcześniejszy traf nie był trafiony. Tym razem mimo że to co się między nami wydarzyło nie ujrzy światła dzienneto, chociaż było to robione w ciemność. W Pana oczach widziałam również ciemność. Głosuję na Ginekologa! BOJ SIE BOGA
Gracz
Jest niebezpiecznie w miasteczku .Nie dajcie się namówić na kawkę.Jedna można odposcic.
Gracz
Spotkałam przed chwilą przerażonego Fotografa, biegnącego w kierunku komisariatu. Ledwo udało mu się ujść z życiem. Podczas sesji zdjęciowej z Fotomodelką do pewnego magazynu głównie dla Panów wtargnęli zamaskowani napastnicy i wyeliminowali Fotomodelkę. Z tego szoku nawet nie wie ilu ich było..
Fotomodelce przysługuje napisanie tzw. Testamentu do następnego mordu mafii.
Fotograf prosi o zwrot lustrzanki. Jest inflacja i prędko na nową nie nazbiera.
Kolejne głosowanie jutro do godz. 19:30.
Przypominam, że do tego czasu każdy ma obowiązek napisać 2 posty!
W grze pozostają:
Barista
Ginekolog
Kibic piłkarski
Muzealnik
Palacz parowozowy
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Prowadząca
Czy ktoś nad tym panuje, czy ktoś tym dowodzi? Halo pilot lądujemy awaryjnie! Giną ludzie.
Ostatnio edytowany przez Ginekolog (2022-06-15 23:19:47)
Gracz
Ostatnio mieszkańcy zabiegani i mało się udzielają. Została pustka po Milicjancie, który został przeniesiony i awansował w Komendzie Stołecznej. W wolnych chwilach podobno serwuje drinki. Brak aktywności nie dotyczy oczywiście Ginekologa, który znajdzie czas na posta nawet między nogami pacjentki. Aby nieco obudzić mieszkańców i wzbudzić czujność JUTRO i POJUTRZE odbędą się zarówno głosowania jak i mordy mafii. Głosowanie do 19:30, mord do 21:00.
Miłego wieczoru
Wiadomość dodana po 9 h 36 min 59 s:
Dzień dobry
Miłego dnia wszystkim, którzy nie muszą pracować oraz tym, którzy nawet w święto mają ręce pełne roboty.
ZBAWICIEL uznał, że Fotomodelka powinna wrócić na Ziemię, gdyż to nie jej czas. Ma jeszcze w życiu wiele do zrobienia. Przede wszystkim powinna dokończyć ostatnią sesję zdjęciową
Witamy ponownie Fotomodelko
Prowadząca
Witam, ponownie, dokończmy dzieła i pozbądźmy się mafii!!
Wiadomość dodana po 01 min 04 s:
Ginekolog to może dziś dzień twojego końca?
Ja dziś pozuje w Baltowie wśród dino.
Gracz
Witam, ponownie, dokończmy dzieła i pozbądźmy się mafii!!
Wiadomość dodana po 01 min 04 s:
Ginekolog to może dziś dzień twojego końca?
Ja dziś pozuje w Baltowie wśród dino.
Witamy ponownie.....
Nie to jeszcze nie będzie mój koniec, ludzi mi ufają bo wiedzą że mam dobre zamiary.
A propos sesji to uważaj na rogi, żebyś nie skończyła u mnie na wizycie. Miłego dnia wszystkim miasteczkowym, a mafi trochę mniej miłego.
Gracz
sprawdziłem milicjanta i to on jest w mafi.
Wiemy, że ginekolog kłamał, aby zamordować miastowego, na pewno się nie pomylił. Dlatego proszę wszystkich, by zagłosowali dzisiaj za wyeliminowaniem Ginekologa. I dostaniemy jeszcze dzisiaj potwierdzenie, że jest z mafii.
Baristo i muzealniku, chcecie zagłosować za kimś innym? Przedstawcie argumenty. Ale jesteście w szachu. Trudno obronić skompromitowanego kolegę, a szkoda go stracić, co nie?
Gracz
Ja zdecydowanie glosuje po raz drugi na ginekologa! Tym razem musimy go wyrzucic nie ma innej opcji! Wierze w sile miastowych!
Gracz
Nie róbcie tego błędu, nie głosujcie na mnie. Proszę. Ostatnio pomyliłem się co do milicjanta, i musiałem podać się za detektywa, bo chciałem zostać w grze myślałem że to milicjant kłamie ale jednak mówił prawdę. Nie zmieniajmy historii nie dajcie się porwać emocjom, szkoda osłabiać miasto głosując na mnie
Gracz
Witajcie. dzisiaj wazne glosowanie nie damy wyprowadzic sie w pole o nie! glowny podejrzany probuje sie wybielic uwazajcie na niego.
Gracz
[ Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 9 zapytań - Pamięć użyta: 1.15 MB (Maksimum: 1.42 MB) ]