Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Witajcie.Zaskoczenie dla mnie.Nie udany skok.Fotograf traci lustrzankę.Czyz by to było preludium. Mieszkańcy miasteczka nie martwcie się.Mafia ma czas.
Wiadomość dodana po 32 min 57 s:
Wczytując się w posty, to wszystko kończy się jak na chwilę obecną zaplanowano.Fotograf odzyskuje lustrzanke.Wraca fotomodelka.A co czeka nas dzisiejszego wieczoru.Napiecie rośnie.Ginekolog się martwi.Ma pewnie ku temu powody.
Gracz
Witajcie moi mili. Dziś upychalam tylko do południa
Przez te daltenskie upały leżę w łóżku z migreną... życie cudem jest.
Jak dziś upychalam babe mówiła , że ucieka z miasta
Wiadomość dodana po 02 min 05 s:
Mieszka na ulicy cipowej. Często widują tam ginekologa przebranego za czarna istotę... moja intuicja każe mi zagłosować na ginekologa
. Wnoszę również, że nie chodI tu o nasza wspolna tragiczna przeszłośc. Mam na tyle klasy i oglady, iż potrafię obiektywnie spojrzeć na sprawę . GLOSUJE NA GINEKOLOGA
Gracz
dzisiaj upaly a co ja mam mowic ktos podawac cegly musi… samo sie nie zrobi . przed nami chwila prawdy ale idziemy w dobrym kierunku
Gracz
Oo....właśnie się zastanawiam czy nie skorzystać z podpowiedzi i zagłosować na ginekologa.
Gracz
Zbliża się termin decydującego głosowania. Mam nadzieję, że wszyscy z miasta zagłosują. A mafia by się nie zdemaskować, przestanie chronić Ginekologa.
Gracz
Uff zdazylem taki korki ze ledwo ledwo… dla mnie sprawa jest jasna Ginekolog! Juz nam
Sie nie wywinie.
Gracz
Też uważam że mafia chroni ginekologa. Musimy spróbować posłuchać naszej intuicji i zagłosować na ginekologa. Jeśli nie jest w mafii - zmienimy taktyke
Gracz
"Słowo na niedzielę" od niedobrego milicjanta
W komendzie stołecznej jest lepiej, niż tu. Doceniają zaangażowanie i myślenie.
Miałem sobie odpuścić pisanie czegokolwiek po ostatnich wydarzeniach, ale kilka osób się stara, więc powiedzmy, że to dla nich + kilka gorzkich słów prawdy.
Wiele można wybaczyć w tej grze, ale nie zdradę, ignorancję i brak logicznego myślenia!
Ujawniając się jako braman, miałem na celu ściągnięcie uwagi mafii, rozruszanie rozgrywki i ochronę detektywa, a przy okazji nikt nie zginął. Plan nie był dobry, bo założyłem, że miastowi zawodnicy używają mózgu. Nazywam rzeczy po imieniu (i tak pewnie tego nie przeczytają ). Po zablokowaniu mafii szkoda mi było trochę utraty mocy na wczesnym etapie, ale byłem przynajmniej pewny, że po upiciu ginekologa nie odpadnę w głosowaniu. Niespodzianka - są rzeczy, które się fizjologom nie śniły (filozofom też). Załamka. Po głosowaniu 0 skruchy.
Wracając do tematu, w mafii na 100% są: ginekolog, barista, kibic piłkarski i muzealnik + 2 sabotażyści/kolaboranci w postaci upychaczki pasażerów i princeski. Tak na przyszłość, jak nie wiecie co robić, a chcecie wygrać, słuchajcie osób myślących, jak np. Fotomodelka czy Palacz parowozowy. Jak macie wyrąbane na grę, nie czytacie forum, albo odpadacie za brak aktywności, to po co zawracać gitarę i psuć innym zabawę? Takie moje skromne zdanie.
2 pierwszych pominę, wszystko opisane w moich poprzednich publikacjach. Kibic piłkarski to kłamca i zdrajca. Przed startem gry, uprzedzałem żeby nie mówił mi jaką ma rolę,bo jak będziemy w przeciwnych obozach, to zepsuje grę. Co robi kibic? Wykorzystuje alkohol i zapewnia, że jest miastowy, tylko nie ogarnia gry (to 2 się zgadza) i zyskuje moje zaufanie ze względu na prywatną znajomość. Jeszcze wstawiałem się u Miss, żeby przekłądała terminy i nie odpadł za brak postów - żenada. Wbija mi nóż w plecy na najbliższym głosowaniu. Niezłą miałem niespodziankę, nie powiem... Nie ma odwagi przyznać się do zdrady - wypisuje jakieś brednie u zhakowaniu konta
Muzealnik i upychaczka - oboje grają, wypisują durnoty (zwłaszcza ten pierwszy) i głosują jak mafia, ale zakładam, że ten 1 jest w mafii, a 2 z nimi współpracuje, żeby wykończyć miastowych.
Wypowiedzi kibica i muzealnika - większych bredni w życiu nie czytałem (a to trochę już ich widziałem - to chyba moja 10ta edycja). Co by nie mówić, giekolog był godnym przeciwnikiem, grał odważnie i wykorzystał przeciwko mnie, że ludzie nie myślą... Chciałem sprowokować mafię, żeby się ujawniła w całości i spróbowała ze mną wygrać w głosowaniu, przez chwilę myślałem, że wszystkie głosy pójdą na gineko. Naiwność zna granic.
Jak chceta wygrać - słuchajta Fotomodelki i Palacza - oni dobrze prawią. Jest sędzia i ksiądz. Nadal macie przewagę na głosowaniach, jak umówicie się na 1 osobę. Mafia już się i tak zdradziła na poprzednim głosowaniu - chyba jedyny pozytyw z moich zmarnowanych nerwów. Zbawiciel rozsądnie zagrał. Niech ks. modli się za modelkę i później za miastowych (nie zdziwiłbym się, jakby w poprzedniej kolejce modlił się za mafię). Tutaj logika nie istnieje.
To zapewne ostatnia edycja, w jaką grałem. Miss próbowała mnie pocieszać dobrym słowem, jednak wydarzenia z pamiętnego głosowania były traumatyczne i bardzo demotywujące. Bawcie się dobrze we własnym gronie, mi nie odpowiada takie zachowanie, olewanie gry, głosowanie na odwal się, logika spod budki z piwem: milicjant uratował miasto, dał dowody niewinności, dużo się udziela - wykończyć go w głosowaniu! To obraza inteligencji - nie tylko moje zdanie - vide wypowiedzi niektórych mieszkańców po ogłoszeniu wyników. Ręce opadają. Fajny był dreszcz emocji przed wynikami, ale już mi przeszło i straciłem serce dla tej gry - nawet za flasię Malibu czy małpkę Nagradzanie mafii i wywalanie kogoś za nick czy dobre serce do gry, to dla mnie była, jest i będzie FARSA.
Szkoła życia i chory świat...
Dziękuję Fotomodelce i Palaczowi parowozowemu za fajną współpracę. Pomocnik murarza i urolog - wierzę, że mieli dobre intencje - niestety poniewczasie i to kosztowało życie.
Reszta jest milczeniem.
Wielka szkoda mojego straconego czasu.
Powodzenia.
Gracz
Fajnie że postawiliście mi już diagnozę, ale wierzę w Was że to jakaś zasadzka i prawdziwie zagłosujecie inaczej
Gracz
Dziś głosowanie ciekawe z jakim skutkiem obyśmy dobrze zagłosowali i odpadł ktoś z mafii
Wiadomość dodana po 01 min 29 s:
Wynik wczorajszej ustawki jednak przegrany dla nas
Gracz
Wyniki głosowania:
Ginekolog- 8 głosów od: (Barista, Fotomodelka, Kibic piłkarski, Muzealnik, Palacz parowozowy, Pomocnik murarza, Upychaczka pasażerów, Urolog)
Barista- 1 głos (od: Ginekolog)
Ginekolog był członkiem MAFII.
Dziękujemy mu za grę.
Przysługuje mu napisanie tzw. Testamentu do następnego głosowania.
Mord mafii za chwilę. Mają czas do 21:00
Fotomodelka kończy sesję w Bałtowie. Kibic wraca z ustawki. Ledwo zdążył się zameldować i zagłosować. Urolog jest na ważnym sympozjum. Oddał głos telefonicznie. Obiecuje, że nadrobi zaległości.
W grze pozostają:
Barista
Fotomodelka
Kibic piłkarski
Muzealnik
Palacz parowozowy
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Małe sprostowanie
Dodałam wyniki, które napisałam w notatniku zanim Urolog zagłosował telefonicznie.
Co nic w sytuacji Ginekologa nie zmienia.
Prowadząca
Po morderstwie będziemy mieć dalej przewagę nad mafią 4 do 3. Gwarantuję, że w nocy nie zginie Barista, Muzealnik ani Kibic, sami się nie osłabią.
Gracz
Dinozaury nie istnieją, co wiedzą nawet dzieci. A tu jeden z nich zamordował dzisiaj Fotomodelkę w Bałtowie.
Przysługuje jej napisanie tzw. Testamentu do kolejnego mordu mafii.
Dla jej fanów mam dobrą wiadomość. Sesja została dokończona, a jej efekty ukażą się w lipcowym wydaniu znanego magazynu. Nie mogę stosować reklamy, ale to ten gdzie pozowała w grudniu okryta tylko trzema płatkami śniegu.
Kolejne głosowanie jutro do godz. 19:30. Przypominam, że do tego czasu każdy ma obowiązek napisać 2 posty!
W grze pozostają:
Barista
Kibic piłkarski
Muzealnik
Palacz parowozowy
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Prowadząca
Hass moja intuicja i mnie nor mylila!
Gracz
Witam was moi mili miastowi!
Przepraszam ze mnie nie bylo, ale na konferencji naukowej nie mogłem korzystać z telefonu.
Obiecuje ze już będę na bieżąco z wami.
Wiadomość dodana po 02 min 27 s:
Musimy oblać nasz sukces! W końcu członek mafii został zdewastowany!
Slyszalem ze barista dzisiaj robi darmowe drinki
Gracz
moze wypowiedz milicjanta jest troche gorzka ale daje do myslenia. nie mylil sie co do ginekologa to pewne. udalo sie wywalic mafie. w koncu sukces tak dlugo czekany! ja jemu ufam i bede glosowac na bariste. Mysle ze jestesmy na dobrej drodze do tego zeby wygrac z mafia!
Gracz
Wedle powiedzenia skrojone nie skradzione mafia w nocy skroiła nam 14 szalików 2 sektorówki i kilkanaście machajek podszyli się pod miastowych i nadzwyczajnej weszli do klubu kierownik ochrony pomylił ich i po prostu otworzył im magazynek ze względu na zbliżający się mecz stawiamy się o 10 po barwy do klubu po czym kierownik mówi że w nocy flagi zostały zabrane zachowanie mafii jest oburzające czyste złodziejstwo nic więcej jeszcze jakby zdobyli je w naprawdę fajny sposób to rozumiem nawet jeśli policja odbije barwy i zechce oddać nie przyjmiemy ich
Z powrotem anty W.R.W.E
Gracz
Testament. Testament. Testament.
Akcja gry toczy się sposób rozwojowy, proszę oczekiwać dalszych sukcesów mafi.
Myślę że post milicjanta nie powinien znaleźć się w tym miejscu, w którym się znalazł, pisze że nie ma czasu, na taką grę, lecz znalazł czas na napisanie eseju. :) Już napisał post pod wynikami a nie mial czas na napisanie testamentu, a to jego drugi post po wynikach wiec zlamał regulamin. Swoje podsumowanie gry powinien napisać na końcu, gdy gra się zakończy. Obawiam się że w akcie zemsty mógł wystawić miastowych, proszę miejcie się na baczności, bo zło nie śpi. Milicjant jak i ja mógł fałszywie podawać się za barmana nie każdy musiał mu uwierzyć, tak jak mi, widocznie byłem bardziej przekonujący. Myślę że jeżeli ktoś zakończył grę nie powinien logować się ze swojego konta, tylko w formie gościa. Nie wiem czy w tym momencie gra jest uczciwa i czy ktoś czegoś nie snuje za plecami, sprawę bada już prokuratura.
Życzę wszystkim, dobrej zabawy, pogodzenia się z przegraną a także sukcesów dla mafii.
Gracz
nie ja jedyny zle obstawialem ale to byl strzal w tej grze nie mozna ufac nikomu. zaskakuje mnie pewnosc milicjanta co do kazdej osoby skad ma az taki wywiad a moze poprostu oszukuje w tej grze zeby ja wygrac bez zasad! Cisnienie mi skoczylo dzisiaj kawy nie pije!
Gracz
Swój ostatni post z 14.06 zacząłem pisać i dodałem, zanim Miss wrzuciła wyniki głosowania. Nie wiadomo było kiedy je wrzuci,bo była dogrywka. To nie był testament,a każdemu przysługuje testament do czasu kolejnego głosowania. Jest 1.5 min różnicy - myślenie nie boli Żadnego regulaminu nie złamałem.
Widzę,że nadal boicie się porażki - słusznie.
Byłem zalogowany automatycznie 24h,żeby się za każdym razem nie logować.
Nikogo nie oszukuję. Spadam i już więcej nic nie gadam. Nie warto.
Gracz
Hallo! Panie milicjancie, jeszcze nie raz zagramy..
Bardzo krytycznie się odniosłeś do części miasta, ale słusznie, ja tez swoją winę w tym mam, bo rzeczywiście nie miałam kiedy przeczytać niektórych postów -_- przyznaje się bez bicia.. czytałam co drugi..
Gracz
Witam. Matko bosko jak to milicjant się zbulwersował.... za robotę się brać a nie gorzkie żale pisać... do kościola by poszedł albo zlodzieji prawdziwych lapac, bo widzę że za dużo czasu ma
. Głosuję na Bariste
Gracz
Dodales 3 posty łacznie po glosowaniu. Nie ma roznicy czy nazwales ten post testament czy cokolwiek innego. Nie ma tlumaczenia ze minute po czasie lub przed dodaniem postu miss itp. Zlamales regulamin i tyle. Nie odwoluj sie do inteligencji bo to jest jawne oszustwo z twojej strony. Sam oszukujesz ile sie da a wymagasz szczerosci od innych.
Gracz
No hej, tak widzę, że nie pierwszy raz na forum najbardziej wpływowym graczem stają się emocje. I początkowo, i w czasie ostatnich głosowań i teraz. Trudno jest je opanować, rozumiem. Ale chyba jest to ważnym elementem akurat tej gry, postarajny się.
Gracz
Zle emocje sie wdarly no coz pewnie sa zli ze zostali rozpracowani i czuja żal …. Ehhh
Gracz
[ Wygenerowano w 0.056 sekund, wykonano 10 zapytań - Pamięć użyta: 1.09 MB (Maksimum: 1.36 MB) ]