Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Mafia nie idzie na spacer do obcego.Kierownik ochrony klubu sportowego tak dobrze się bawił, że nie przyjmował się zbytnio swoimi obowiązkami.Po cóż utrudniać mafii skoro wspólnie drinkowali.Mafia potrafi odwrócić od siebie uwagę.
Gracz
Pomocnik i Upychaczka zdecydowały, że kolejną wyeliminowaną osobą z mafii będzie Barista. Też na niego głosuję i proszę Urologa o przyłączenie do nas. Będziemy mieć przewagę 4 do 3. Muzealnik i Kibic mogą w tym głosowaniu tylko potwierdzić, że chronią mafię lub dołączyć do nas.
Gracz
Milicjant zadowolony z awansu.Nie musi się przecież angażować angażować w pracy zawodowej do upadłego.Lepiej pisać posty a w nich minusy zadko plusy o wszystkich graczac.
Gracz
Wyniki głosowania:
Barista- 5 głosów od: (Kibic piłkarski, Palacz parowozowy, Pomocnik murarza, Upychaczka pasażerów, Urolog)
Kibic piłkarski- 1 głos (od: Muzealnik)
Barista był członkiem MAFII.
Dziękujemy mu za grę.
Przysługuje mu napisanie tzw. Testamentu do następnego głosowania.
Mord mafii za chwilę. Mają czas do 21:00
Kibic otrzymuje pierwsze upomnienie za brak drugiego posta.
Barista otrzymuje pierwsze upomnienie za brak udziału w głosowaniu, co nic w tej sytuacji nie zmienia.
W grze pozostają:
Kibic piłkarski
Muzealnik
Palacz parowozowy
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Wiadomość dodana po 17 min 03 s:
Co do sprawy Milicjanta, faktem jest, że jak się zaczyna pisać posta a ktoś coś w międzyczasie doda to tego nie widzimy przed dodaniem posta. Mógł więc nie widzieć wyników dogrywki i mógł się też takich wyników nie spodziewać.
Prowadząca
Mikego wieczoru
Gracz
Dzięki za udane głosowanie. Po morderstwie mafii będziemy mieć dalej przewagę 3 do 2. Dlatego niezależnie od tego kto z nas zostanie w kolejnych głosowaniach, nie możemy się podzielić. Musimy głosować razrm. Czytajmy swoje posty i pozbądźmy się Muzealnika i Kibica.
Gracz
Do końca gry już wiemy kogo eliminować, zgrana paczka z nas
Wiadomość dodana po 03 min 27 s:
Niestety już barista nie będzie stawiał darmowych drinkow, nad tym najbardziej ubolewam bo nie ukrywam lubię wypić xd
Ale chociaż się pozbyliśmy kolejnego mafioza -,-
Gracz
Pociąg pośpieszny z naszego miasteczka do Warszawy o 21:00 nie odjedzie. Wstrzymano ruch kolejowy.
Doszło do strasznego wypadku w kabinie maszynisty. Palacz parowozowy zginął od zatrucia tlenkiem węgla. W sprawę zamieszane są osoby trzecie.
Palaczowi parowozowemu przysługuje napisanie tzw. Testamentu do kolejnego mordu mafii.
Kolejne głosowanie jutro do godz. 19:30. Przypominam, że do tego czasu każdy ma obowiązek napisać 2 posty!
W grze pozostają:
Kibic piłkarski
Muzealnik
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Prowadząca
Udalo sie dobrze ich rozgryzl milicjant nie ma co teraz mamy ulatwione zadanie mysle ze malpka sie nalezy
Gracz
Jest 2:3, dwie osoby z mafii, kto dzisiaj odpada? Muzealnik czy kibic piłkarski?
Gracz
Przede wszystkim musimy glosowac razem nie mozemy dzielic glosow. Ja proponuje dzisiaj muzealnika a jak wy myslicie???
Gracz
To ja też, najlepiej żeby wszyscy potwierdzili bo później się okaże że każdy głosował na kogos innego xd
Gracz
Drużyna wygrywa 3:2 prowadzimy dobry doping przez całe spotkanie w 70 minucie meczu odpalamy race świetlne
I prezentujemy nowo powstałą sektorówke bez spiny z psami ?
Gracz
Być może urolog dobry w swojej dziedzinie jeśli jest z powołania.Jezeli będzie tak głosował jak tu proponuję to nie stawiam że to pewniak.
Gracz
Hej
Wiadomość dodana po 01 min 03 s:
Dziś będę upychac do później nocy . Dlatego krótko- głosuję na uUrologa
Gracz
Mafia proponuję mnie bo chce dzisiaj wygrać. Jeśli na mnie zagłosujecie popełnicie błąd. Po mordzie mafii zostanie dwóch z mafii i jeden miastowy. Ja głosuję na Kibica i to jedna szansa dla miasta by przetrwać. KIBIC był pewniakiem Milicjanta a nagle Mafia o nim zapomniała.Przypadek?
Gracz
Mecz się skończył, właśnie wracamy do domu.
Muzealnik chce skierować swoją winę na mnie, to nie przypadek że tak odpycha winę na mnie i oskarża mnie po domysłach milicjanta.
Dziś głosuję na muzealnika.
Gracz
Aha to czyli nie wiadomo kto na kogo głosował, miastowi? Mieliśmy współpracować a tu cisza
Gracz
Ja na muzealnika tak jak ustalalismy wczoraj. Dzisiaj to samo
Co ostatnio.
Gracz
Wyniki głosowania:
Muzealnik- 3 głosy od: (Kibic piłkarski, Pomocnik murarza, Urolog)
Kibic piłkarski- 1 głos ( od Muzealnik)
Urolog- 1 głos (od: Upychaczka pasażerów)
Muzealnik był członkiem MIASTA
Dziękujemy mu za grę.
Przysługuje mu napisanie tzw. Testamentu do następnego głosowania lub jeśli się nie odbędzie to na podsumowaniu.
Mord mafii za chwilę. Mają czas do 21:00
Jeśli zamordują Sędziego oznacza to koniec gry.
W grze pozostają:
Kibic piłkarski
Pomocnik murarza
Upychaczka pasażerów
Urolog
Prowadząca
Yyyy… muzealnik z miasta???? Kto siał fame że jest w mafii? Jak to możliwe ze daliśmy się tak oszukać, nie wierze
Gracz
Urolog wypadł z trzeciego piętra ze swojego prywatnego gabinetu. Na poczekalni zostało sześciu pacjentów. Nie wiem kto ich teraz przyjmie…
Mafia polowała na Sędziego, jednak Sędzia ma się dobrze i odpoczywa na kanapie.
Teoretycznie byłby jutro remis, gdyż Sędzia nie użył jeszcze swojego podwójnego głosu. Remis oznacza gdy dogrywka jest niemożliwa lub nie przynosi efektu, że zostaje aktywniejsza osoba, a poźniej jeśli gracze mają taką samą liczbę postów-decyduje mafia. Liczba postów ma sens, gdy remis jest niespodziewany. Nie robimy maratonu postów, gdy wiadomo, że będzie remis. Dlatego wygrywa MAFIA.
Gratulacje!
Jeśli będziemy mieć jeszcze przyjemność grać w kolejne edycje to przy remisach w dogrywce będzie od razu decydować mafia. Tak unikniemy dwuznacznych sytuacji.
Mafia chciała przedstawić się sama.
Proszę się zaprezentować.
Jutro lub pojutrze dodam podsumowanie. Każdego zachęcam do podzielenia się refleksjami na temat tej edycji.
Miłego wieczoru
Prowadząca
Gangsta paradise!
Dziekujemy za wspolna gre!
Szczegolne podziekowania kierujemy do milicjanta z oczywistych wzgledow. bardzo korzystnie dla nas wypunktowal mafie nie kierujac zadnych podejrzen na mnie, natomiast obarczajac za to muzealnika i upychaczke. poza tym nikt z pozostalych ani razu nie wspomnial o mnie w kontekscie bycia w mafii. Konflikt z milicjantem byl wymuszony sytuacja nie bierz tego personalnie.
to nie jest tak ze ktos wykazuje sie mala inteligencja radek czyli kibic mial grac zblakanego i nieogarnietego gracza zeby jak najmniej sie rzucac w oczy...i udalo sie zostal do samego konca mimo ze kilka razy myslal ze odpadnie.
W tej grze nie mozna do konca ufac nikomu. szczegolnie ze mafia kreci ile sie da i manipuluje, dostosowuje wypowiedzi do toczacych sie rozmow.
Ginekolog nie mial wyjscia oczywiscie gralismy vabank slusznie zauwazyl milicjant! tym sposobem dalismy rade wprowadzic zamet i chaos dlatego ludzie sie troche pogubili na nasza korzysc oczywiscie! a ja zyskalam zaufanie i udawalam skruszonego miastowego.
dodam tylko ze fotomodelke mordowalismy 3 razy!
pozdrawiamy! my dzisiaj balujemy jak na mafiie przystalo!
Gracz
Dziękuję wszystkim za grę!!!
Jak dla mnie fajna edycja, śmieszna i dość emocjonalna.
Nie jeden gracz miał gęsią skórkę, niektórzy nawet trochę większą.
Myślę że jako mafia, spisaliśmy się całkiem dobrze, do końca pomocnik murarza był przedstawiany w bardzo dobrym świetle.
Milicjant, pomimo kombinacji, podstawił się mafii i odpadł z gry.
Miło mi się grało, i cieszę się z wygranej.
Zaufanie w tej grze nie powinno mieć miejsca, każdy kłamie jak może.
Mam nadzieję że kolejna edycja będzie również ekscytująca.
A teraz spadam na drinka, świętować zwycięstwo.
Ostatnio edytowany przez Ginekolog (2022-06-18 23:47:24)
Gracz
Dzięki wszystkim za grę tak byłem w mafii niektórzy się spodziewali tego niektórzy nie często myślałem że odpadne ale jednak zostałem do końca i zgarnęliśmy wygrana dzięki dla szajki z mafii i miastowych ponad podziałami ?
Gracz
[ Wygenerowano w 0.032 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.08 MB (Maksimum: 1.33 MB) ]