Mafia powróciła! Nikt nie może spać spokojnie...
Nie jesteś zalogowany na forum.
Fakt, nie opinia. Kolejne persony się logują i nic nie dodają. Nie mów nic, narada trwa...
Wybaczcie za brak dzisiejszej aktywności zabiegany dzień jednak już nabieram tempa w czytaniu. Na ten moment moim podejrzanym jest tester wódki miał najwięcej do stracenia ogromne kary za spożywanie i pędzenie bimbru utrudniona sprzedasz napewno bardzo nie lubił naszego przewracającego się w grobie burmistrza.
Takie dzień dobry na przetrwanie to jeszcze nie świadczy o aktywności, ale też nie koniecznie o mafi, dajmy im szanse czas jeszcze jest...
Wiadomość dodana po 02 min 26 s:
Co do tego logowania to też nie jest dla mnie jakieś tak 100% przekonywujące, ja mam zalogowane na telefonie cały czas nie wiem czy to jest akurat widoczne, czy nie, ale jednak to chyba nie jest wyznacznik.
Wypraszam sobie, ja żadnego bimbru nie pędzę, tylko testuję, żeby wszystkim smakowało. A wiadomo, że wy tam w mafii za kołnierz nie wylewacie... Barman już sobie ostrzy kły na jutro.
Czekamy na efekty "nadrabiania tempa w czytaniu".
Barka i tester wódki wasza współpraca napewno by była owocna a może i nie tylko w alkoholach a i zabójstwach
Wiadomość dodana po 01 min 18 s:
Barman *
dzień dobry wszystkim w ten piękny dzień,
niestety nie mogłam się zalogować na forum. ale już jestem i biorę się za czytanie postów
Brak czasu, problemy techniczne, czy taka taktyka na odwrócenie uwagi? Bo nie wierzę że ciężko się w grę wkręcić, nie jesteśmy tutaj amatorami.
Lista podejrzanych nie jest może długa, ale jest, i jak na razie zasilasz jej szeregi.
Barka i tester wódki wasza współpraca napewno by była owocna a może i nie tylko w alkoholach a i zabójstwach
Barman *
Nie ma takiego gracza jak Barman. Jest tylko taka rola specjalna...
Wilczek321 napisał/a:Barka i tester wódki wasza współpraca napewno by była owocna a może i nie tylko w alkoholach a i zabójstwach
Barman *Nie ma takiego gracza jak Barman. Jest tylko taka rola specjalna...
O, kolejny marzyciel, czy intencjinalne zgrywanie niewiniątka niezdolnego do jakichkolwiek intryg?
Widzę, że wątek nabiera tempa i robi się coraz ciekawiej. Pozwólcie, że wtrącę swoje trzy grosze.
Wszyscy tu jesteśmy, by dobrze się bawić i znaleźć mafię. Warto jednak pamiętać, żeby nasze oskarżenia były oparte na faktach, a nie na domysłach. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się dojść do prawdy.
Liczę od wczoraj na jakieś konstruktywne i fachowe porady odnośnie zakąski na dzisiejsze głosowanie, a nasza Dietetyk ma wyjątkowo mało do powiedzenia... Zastanawiające. A ja tu nie wiem co zrobić, jak ktoś nie toleruje śledzi, a tylko one są
Mało konkretne są Twoje wypowiedzi, moja droga. To chyba nie przypadek
Widzę, że wątek nabiera tempa i robi się coraz ciekawiej. Pozwólcie, że wtrącę swoje trzy grosze.
Wszyscy tu jesteśmy, by dobrze się bawić i znaleźć mafię. Warto jednak pamiętać, żeby nasze oskarżenia były oparte na faktach, a nie na domysłach. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się dojść do prawdy.
Fakty? W tej grze? Powodzenia życzę. Do tej pory byłem przekonany, że ta gra właśnie oparta jest na domysłach itd. Ciężko tutaj o twarde dowody (i fakty).
Co miał w ogóle Twój post wnieść do gry? Jasne. Bawmy się dobrze, mafii w to graj czyli o to Ci chodzi? Rozpraszać uwagę? Taką rolę powierzył Ci Ojciec Chrzestny Waszej mafii?
Widzę, że dyskusja nabiera tempa! Czas dorzucić swoje trzy grosze.
Wszystko wskazuje na to, że nasze śledztwo zaczyna nabierać tempa!
Do trzech odlicz... Tylko co z tego komentarza wynika i gdzie te grosze?
Wiadomość dodana po 12 min 38 s:
Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się dojść do prawdy.
Jeszcze to wygląda i brzmi znajomo...
Klikon i jego problemy z wkręceniem się w grę - jak dla mnie ściema albo totalny nowicjusz ale raczej ściema żeby dać mu na razie spokój.
Tanatokosmetolog - czytać umie ale problemy z pisaniem widzę są. To nie miejsce dla cichaczy z mafii.
Wilczek pojawią się, czyta i jedyny argument to nawiązanie do nicku i bimbru a już jakieś drobne utarczki między uczestnikami się pojawiły i zero nawiązania do czegokolwiek.
Dyrektorka po pierwszym poście zwróciła moja uwagę, w drugim niby coś przeanalizowała i zwróciła uwagę na cichych czyli tak jak pewnie myśli większość, ja zresztą też, ale w trzecim poście nagle daje im czas i szansę.
Wszystkie powyższe osoby są dla mnie podejrzane i zamierzam je obserwować, jeśli oxzywiscie bedzie co bo zaczną więcej pisać. Dziś prawdopodobnie, jeśli nic się nie wydarzy, oddam głos na kogoś z duetu: Klikon, Dyrektorka.
Już niedługo głosowanie. Trudny wybór. Wilczek, Tanatokosmetolog lub Klikon - za zbyt mały wkład. Druga ścieżka to Dietetyk albo Dyrektorka - intuicja i podejrzane posty.
oj dzisiaj będę miała pracowitą nockę, Tapicerze jaki makijaż sobie życzysz? może wieczorowy? dzienny? Strój już wisi przygotowany
Dajcie żyć
I dajcie czasu, nie ma czasu się człowiek po nosie podrapać. P
Przez takie wywieranie pewsji odechciewa się grać, nie mówię że mi, bo mi nie
Dziękuję za wasze zainteresowanie. Co do kojego typu na glosowanie to na ten moment oddam go na jedną z trójki wymienionej na końcu mojego poprzedniego wpisu.
Dajcie żyć
I dajcie czasu, nie ma czasu się człowiek po nosie podrapać. P
Przez takie wywieranie pewsji odechciewa się grać, nie mówię że mi, bo mi nie
Czyli komu odechciewa się grać? Twoim kolegom z mafii? Bo przecież miastowi nie mają ze sobą kontaktu.
Już niedługo głosowanie. Trudny wybór. Wilczek, Tanatokosmetolog lub Klikon - za zbyt mały wkład. Druga ścieżka to Dietetyk albo Dyrektorka - intuicja i podejrzane posty.
Wydaje się rozsądne. Mam po jednym faworycie w obu grupach. Liczyłem do końca na te słynne trzy grosze, ale chyba nadaremno...
Dobra, podjęłam decyzję, swój głos oddam na Tanatokosmetolog ?
Są dwie podejrzane pary do rozbicia, dobry punkt zaczepienia i dalej poleci samo Miał być głos na kogo innego, ale Klikon na ostatniej prostej się wysypał... A tak dobrze żarło
Mój głos dzisiaj na Klikona. I też chętnie się dowiem komu grać się odechciewa.
pff dlaczego na mnie? normalny człowiek z miasta jestem, uczciwą pracą zarabiam pieniądze, nikomu w drogę nie wchodzę a Pani Dyrektor takie zarzuty ma, w moją stronę, proszę o powód tej decyzji
Dajcie żyć
Mam rozterkę, bo kandydatów z cichaczy mamy 3 i jeszcze jedną mocna kandydaturę z innej parafii, ale chyba pierwsza myśl najlepsza...
Tester wódek - nie przelogowałeś się z konta kolegi z mafii Klikona?
"Dajcie żyć" brzmi znajomo hehe
[ Wygenerowano w 0.034 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 1.15 MB (Maksimum: 1.41 MB) ]